Názory čitateľov


Názory k článku:
Letecká doprava po celom svete sa pomaly začína obnovovať

5. 6. 2020   Globálne Prehrievanie
Najväčšia sranda je, že nárast infekcií je stále ten istý a úmrtnosť sa zmenšila len preto, že ju prestávajú evidovať (resp. ju klasifikujú inak). To sa divákom idiotských amerických seriálov asi zdá byť nemožné - ale v skutočnosti je v určovaní úmrtí tak neskutočný bordel, že snáď aj v 17. storočí to bolo lepšie.
Každopádne Španielsko aj Francúzsko dokázateľne zmeilo údaje - samozrejm ek lepšiemu - a jediný štát, ktorý to urobil naopak - je Čína. Tak, či onak - bohorovné USA aj UH, to už majú úplne v paži - ich krivky nakazených aj zomretých sú naprosté priamky, smerujúce do nekonečna. Ale úplne najkrajšie je vydeliť si počet mŕtvych počtom nakazených - a okamžite sa objavia "delikventné" štáty - USA, UK, Írsko - ale aj Irán, či Ukrajina - tí, čo to mali na saláme, a niečo začali robiť, až keď sa im doslova začali sypať mŕtvoly.
"Demokracia" v praxi ...
Na druhej strane Rakušáci si prekvapivo priznali, že nečakane tvrdý úder Covid-19 bol spôsobený hlavne tým, že pseudodemokratickí zmrdi rozkradli verejné zdravotníctvo pod falošnými pojmami tzv. "slobodného" trhu (to nie je náš fenomén - to je západný import - a len našťastie naši sú dostatočne chrontaví, takže ani ten poriadne nezvládli) a zdsena si uvedomili, že svoje zdravotníctvo už dostali na úplné dno (to samozrejme neplatí pre prominentov, ktorí sa tam vozia liečiť za peniaze svojich daňových otrokov)
No nič, na každú sviňu sa voda varí :)
Jedna sviňa to už schytala a našťastie tá, čo ju nahradila je tak obrovská, že tá sa už proste nedokáže udržať na nohách aj bez toho aby do nej niekto musel šťuchať ;)
PS US hnutie "I can't breath" v skutočnosti nie je o nejakom čiernom kriminálnikovi - to je o tom, že ľudia už začínajú mať fakt plné zuby. A preto budú pokračovať aj Žlté vesty - a iné hnutia, ktoré ešte len prídu.
lebo každá tetiva sa dá napínať, len kým sa ucho neodtrhne ;)
A prasklina sa už šíri ...
5. 6. 2020   Pietro
Veľká radosť, doposiaľ bola obloha krásne čistá a nesrali nám na hlavu z lietadiel chemtrails a exhaláty a zasa to začne znovu takže sa máme na čo tešiť, len nechápem prečo ľudia majú potrebu neustále lietať , len nad nami je letecká križovatka a každodenne preletí niekoľko A-380, alebo Boening 777 z východu do UK a naspäť , to akože je potrebné prepravovať napr. 1000-2000 ľudí denne z UK do SAE a iných krajín na východe, poväčšine sú to lietadlá Emirates a Singapore Airlines a to nepočítam iné menšie letecké spoločnosti.
1/1