Názory čitateľov


Názory k článku:
Bola to veľká chyba, za veľa peňazí

7. 6. 2020   Pedro7
Zlato a striebrro + ine kovy ked chcete uchovat svoj majetok a neskladovat to inflacne obezivo a este jedna mala vyhoda- nikto nema prehlad o vasich usporach v banke ano!!!!
7. 6. 2020   anonym
hodnota zlata je tiež veľmi otázna, lebo má veľmi malú úžitkovú hodnotu. Inými slovami nedá sa doň "hryznúť", nerealizujú sa v ňom pôžičky, hodnotu drži len špekulatívny dopyt. Určite nie je na zahodenie mať niečo investované v zlate, ale ja radšej to inflačné obeživo. :-)
6. 6. 2020   JohnyDee
Tento clanok nema hodnotu. Investor podstupuje riziko a odmenou je zisk alebo strata. Ak dam dnes vsetky svoje peniaze, lebo index SAP500 je na maxime a ja sa tesim ako pojde este vyssie som asi dost naivny. No ked drzim 50% v cash a cakam na situaciu, ako sa ponukla 18. Marca? Treba citat, ak uz chce niekto investovat. A vzdelavat sa. Taketo clanky su podla mna uple bez pridanej hodnoty.
5. 6. 2020   Mentolmegaman
Prisiel som dlhodobo na burze o 50perc kapitalu ktory som vlozil. A neslo o par tisic. Ale od zaciatku som vedel ze idem do risku a preto som to rozchodil.
5. 6. 2020   @@@
ked je trh manipulovany centralnymi bankami potom je jasne že nikto nevie ako sa bude trh vyvyjať a vlastne všetci len tipuju čo vlastne urobi centralna banka a ake to asi bude mať nasledky ....tym padom to vidime aj teraz v normalnom systeme by sa všetko zosypalo ale v tomto systeme centralnych bank vlastne investori uverili tomu že centralne banky naleju do ekonomiky tolko penazi kolko len bude potrebne čim utvorili zaver že v podstate su akcie lacne tak nakupujme dalej aj ked samotne akcie su dosť vysoko a ekonomika sa prepada :D
5. 6. 2020   Andre
Dobrý deň,
burza v súčasnej podobe je niečo ako obrovské kasíno s pohyblivými pravidlami.
6. 6. 2020   WLC
V sucasnej dobe? Vsak na burze sa robili stale nepredvidatelne tzv. "vyplachy", kde slabych a naivnych okradli! Burza je zidovske kasino.
7. 6. 2020   anonym
je to trošku zložitejšie... Je treba pozerať obe strany. Aj tých čo si požičiavajú aj tých čo požičiavajú. Nezrúti sa to preto, lebo investor je ochotný požičať. A je ochotný požičať, lebo má peniaze a nevie čo s nimi. Národné banky iba zrýchľujú obeh peňazíí.
1/1