Názory čitateľov


Názory k článku:
Európsky plán obnovy: Tak ako doteraz, ďalší ambiciózny projekt odsúdený na neúspech

5. 6. 2020   Ahmed
Vyborny clanok.
Nic ine ani nemozeme cakat, pokial na cele EU a ECB su a boli taky geriatri ako Bývaký šéfovia Európskej centrálnej banky, Jean–Claude Trichet vľavo a Mario Draghi.
Dobra sprava je, ze mame prebytok zdrojov.
Zla sprava je, ze na prebytku sedia stare kone, ktore inovativnost, vyskum, nove technologie a ponukajuce sa sance zahodia.
5. 6. 2020   yzyz
Europsky zvaz utopia velka sa vnutorne vycerpal! A utopie koncia ludskou vojnou vo full modoch ... Europsky zvaz sa rozpadol uz davno v roku 2016 BREXIT!
5. 6. 2020   anonym
Prelozene z newspeaku.
Europska unia, je zalozena na principe neofasizmu.
Marxistická definícia fašizmu, prijatá na zjazde Kominterny v roku 1935: „Fašizmus je najviac otvorene teroristická diktatúra najreakčnejších, najšovinistickejšíc h a najimperialistickej ších elementov finančného kapitálu“
"spôsob politického jednania vyznačujúci sa obsesívnymi predstavami o rozklade spoločnosti, o národnom potupení, o tom, že sa národ stal obeťou, a kompenzačným kultom zjednotenia, sily a čistoty, v ktorých masová politická strana zložená z militantných nacionalistov nie príliš ochotne, avšak výkonne spolupracujúcimi s tradičnými elitami, opúšťa demokratické slobody pomocou násilia a bez akýchkoľvek etických alebo zákonných obmedzení usiluje o vnútornú očistu a vonkajšiu expanziu
https://sk.wiki pedia.org/wiki/Fa%C5% A1izmus
5. 6. 2020   lues
výborný a pravdivý článok
1/1