Názory čitateľov


Názory k článku:
Niektorí Nemci považujú COVID-19 za falošný globálny poplach

1. 6. 2020   M.V.
Pripomínam, že jedno z prvých opatrení MZd bola sráva, že za takzvané nepravdivé informácie o koronahystérie hrozí 2 až 6 rokov ozdravného pobytu a nie je to odvolané.Odvtedy darmo hľadám, či je to prírodný alebo umelý produkt, ako to bolo s tým presťahovaným labákom do toho čínskeho mesta s krásnymi budovami, či na tej armádnej olympiáde testovali odolnosť mladých, čo mal znamenať slovenský blábol, že treba oddeliť generácie - až ma zamrazilo.O čo sa tu do kelu hrá naozaj? Nie, nie ja si to ani nemyslím, vzorne nosím rúško,používam chemickú dezinfekciu rúk a rukavíc, zaujímam sa o slovenské wellnesové pobyty,počty pribalených procedúr, tiež o miestne poplatky k nim a na Jadran už ani nepomyslím. Odhadujem čo je na Slovensku ešte v slovenských rukách, aké hospodárstvo, keď sa najväčšie náreky sústredili okolo zatvorených krčiem, opatrovateliek a školských asistentiek.
13. 6. 2020   Sidepark
V minulom živote si spáchal niečo strašné a preto ťa teraz potrestali núteným pobytom medzi 8-mimi miliaradami psychopatov.
Dobrá správa je, že ak to vydsržíš do konca, bude oslobodený a prestaneš exitovať naveky.
Ak to však vzdáš a hodiš sa voľakde pod vlak, tak sa to bude opakovať :(
Akurát náboženskí vodcovia to domotali - ale však oni ani dodnes neveria, že Zem je guľatá, len si už netrúfajú upaľovať oponentov, lebo je z toho priveľa smradu a CO2 ;)
1. 6. 2020   Covid-19 for Dummies
Nemci majú pravdu v tom, že načo sú starí, chorí a slabí kapitalistickej demokracii, ktorá je orientovaná na výkon a zisk za každú cenu ?
Koniec koncov to boli práve Nemci (tzv. "nacisti"), ktorí objavili čaro eutanázie a programovo sa zbavovali "nehodných" života.
Paradoxne to je v súlade s prírodou, ktorá tiež nemá súcit s postinutými a expresne ich presúva na spodok potravinového reťazca.
Prvý problém je majetok - mnohí starí a chorí sú bohatí, takže živia farmaceutcký priemysel a priemysel geriatrie.
Dalo by sto síce urobiť jednoduchšie - proste im všetko zobrať (veď sa nevedia brániť) - mocní tohto sveta však dobre vedia, že zajtra už môžu byť nemocní - a tak sa im takýto scenár vôbec nepozdáva.
Druhý problém je antická Sparta - aj tam sa so slabými a chorými nemaznali - ale model sa neosvedčil. Aj keď nie nie každý silný a odolný nemá nasraté v hlave, predsa len iné organnizácie spoločnosti sa ukázali byť úspešnejšími a tak Sparta napokon skončila na smetisku dejín - rovnako ako tretia ríša, ktorá napokon len poskytla árijské genetické hnojivo sovietským kolchozom ...
Veselé však je, že nákaza sa šíri ďalej presne rovnakým tempom, ako doteraz - no kým pri 80.000 čínskych nakazených sa celá planeta triasla od strachu - pre terajších 6-ich miliónoch už po nich ani pes neštekne :)
Teraz však treba hlavne sledovať USA - lebo ak sa im podarí vytlačiť nejaké reparácie z Číny, my nesmiene zabudnúť na Rakúsko - ktoré zase nakazilo nás.
A na rozdiel od Číňaov to urobili úmyselne, lebo Island ich varoval, že sa z Rakúska šíri epidémia. No Rakušáci 2 týždne vôbec nereagovali, lebo nechceli prísť o zisky z lyžiarských stredísk ...
Zato na jadrové elektrárne - to ich človek užije (lebo závidia - tak ako Češi Euro - na ani jeden to neprizná, ani keby ho rezali motorovou pílou ;)
1/1