Názory čitateľov


Názory k článku:
Peter Pellegrini: Slovensko potrebuje na záchranu ekonomiky niekoľko miliárd eur

29. 5. 2020   ivan
na koronu sme mali dostat 2,2 mld. od EU, následne teraz z jedného fondu čo sa dáva dokopy tak asi ďalších 10 mld. eur, okrem toho sa napožičiavalo, respektive sa hovorilo, že na každý mesiac ovplivnený koronou napožičiava stat od europskej c banky tak cca. 2+ miliard eur. To je už pomaly suma cca. 20 miliard. to je skoro 1/4 celoročného HDP SR. je jedno kolko penazí na to bude, aj kebyze je to 300 miliard eur aj to by sa ,,prezralo, rozkradlo, rozdalo,, tak isto ako keď sa rozpredávali velke firmy na SR. co z toho mal jednoduchy clovek? ho.... co z toho mali rodiny politikov, pravnici, ojebavaci? miliony, vily v zahranici a neskutocne haciendy......
29. 5. 2020   Spravodlivy
Ficko vladol 12 rokov a nicomu sa nenaucil,len kradnut,Pele vladol len kratko a tvrdi ze vie ako dalej,ved keca klame a tlaci sa na miesto Ficka,ktory sa toho drzi ako kliest,co ked Mate padne a on nebude po ruke.
29. 5. 2020   fero z BA
typický SMERák, rozkradli čo sa aj nedalo a chcel by znovu rozdávať. Samozrejme za cenu zadlžovania, koľko za tie roky ušetrili SMERáci? akurát rozkradli a zvýšili dlh krajiny
29. 5. 2020   M.V.
Veď Slovensko už nemá vlastné národné hospodárstvo ani zemiakové, ale keď sa zistilo, že bryndza je slovenské zlato už to bude dobré? Pre obyčajného človeka sa zmení iba rétorika politikov, čo je ich hlavný problém Lebo dnes nestačí len robiť, treba predať.
29. 5. 2020   Peter Vesel
Nuź ten je múdrý. Čo spravil s eurofondami predtým? Čo sa nepodarilo ukradnút, to radśej nechal prepadnút,akoby z nich mali mát prospech jeho nekámośi.Radśej mech je ticho, aby sme naňho zabudli.
28. 5. 2020   DémonkravaCIA
Len samotné komáre zabijú ročne zhruba o 100 000 ľudí viac, než doteraz zabila korona.
Takže niečo s ľudskou spoločnosťou asi nie je v poriadku - alebo miliarda je taký zdrap papiera, že nestojí za zmienku.
Asi to druhé.
Bohužiaľ nie pre všetkých.
Nuž ale rovnostárstvo sme nechceli a v roku 1989 ho vyštrngali na smetisko dejín.
Zaujímavé, že najhlasnejšie štrngali tí, čo teraz πčujú najviac.
Ja si fakt nespomína žiadneho miliardára - či iného vexláka - ktorý by bol býval mal čas sa ulievať a chodiť vyštrgávať.
Lebo makali.
Dokonca ešte aj to vexlovanie bola v skutočnosti makačka (ale o tom by mohol povedať viacej nemenovaný ústavný činiteľ, či iný ritný menovateľ...
28. 5. 2020   anonym
Nie Slovensko nepotrebuje niekolko miliard, Slovaci by si vedeli zarobit a zarobit aj statu.
avsak financna a danova sprava, ktora sa sprava, ako deres, bicom z chudoby tolko nevytrieska.
Pele by chcel miliardy pre oligarchiu, kleptokraciu a tiez na "dobrocinne ucely" lebo Fico je de facto bezdomovec, Troskova nema ani na energie, Smer sa ruti do zahuby. A vsetci kradnu /slova ceskeho premiera Andreja B./
Fakty su jasne. Kto vlastni dostihove zavodisko, je mu jedno, ktory kon vyhra. Zhodou okolnosti, Smer tento zavod nevyhral, takze su ine kone, co sme si na nich stavili,niesu krjasie, ani lepsie, ale teraz su vitazmi.
Vlastnikovi zavodiska, je to srdecen jedno, urcite ho potesil zaujem stavkujucich a teraz hlada neviditelnych jockeyov, co osedalju kone, ktore teraz budu zase chvilu orat.
1/1