Názory čitateľov


Názory k článku:
Obdivovať faunu a flóru Malého Dunaja je možné aj z Korza Zálesie

27. 5. 2020   anonym
Nieje vyriesene nielen parkovanie, ale ani doprava z onych casti satelitov Blatisravy.
28. 5. 2020   Výzva k Národu
Ekológovia však už vyriešili aj dovoz komára tigrovitého, aby napravili škody spáchané komunistami a ich DDT, ktoré síce nikdy nikoho nezabilo, ale už z názvu je jasné, že sa jedná o útok KGB.
Projekty obnovenia biotopov ďalších 3500 druhov komárov, ktoré zatiaľ na Slovensku hanebne absentujú, našťastie podporuje nadácia slečny Gréty Thunbergovej. Jedinou podmienkou je vlastné koľajisko, pretože minimálny finančný príspevok od nadácie je jeden lodný kontajner peňazí.
Podľa slovenskej verzie Wikipédie zabili komáre v roku 2015 na tejto planéte v roku len 438 000 ľudí (corona zatiaľ zvládla len 357 800 a už jej dochádza dych), keďže však niektoré šíria aj maláriu, mohlo by sa spoločným úsilím podariť toto číslo zvýšiť, pretože inak hrozí vyhynutie mikroorganizmu plasmodium, ktorý je - na rozdiel od človeka - tiež významnou súčasťou ekosystému. Navyše luxusné plasmodium je v domácom chove vďačnejšie, než tuctový pes, či mačka - pretože nepĺzne, neškriabe nábytok, nešteka, neoštiava steny a nežerie deti ani susedov. Takže Hor sa ! eko-bio príatelia - urobme z malebného Slovenska skutočnú džunglu (nielen právno-ekonomicko-p olitickú)
1/1