Názory čitateľov


Názory k článku:
Neistá budúcnosť obchodovania: Koronavírus globalizáciu nezničí, len ňou poriadne zatrasie

31. 5. 2020   yzyz
Inak malo ludi vie ... Ze tu bola prva globalizacia ktora zacala este pred prvou svetovou vojnou! Ale tuto globalizaciu znicila a pochovala prva svetova vojna. Europske imperia sli do seba tak pre nove ludske zdroje, podu, nerastne suroviny v europe a tak dalej ... Tato druha globalizacia tak stoja za nou USA oligarchia kabala mafia a cez herca 8-12. cenova skupina Reagan to aj dali! Tato globalizacia Reagan-USA oligarchia kabala mafia znicila cele do tla USA. USA sa z toho uz nikdy nepozbieraju ako hospodarsky. Ale stal sa paradox na globalizacii USA typ si mysleli ze USA budu ryzovat a aj bohatnut ... Stal sa pravy opak na globalizacii USA typ dneska ryzuje a aj bohatnu Cinsky Komunisti-riadene-p lanovane ich hospodarstvo!
31. 5. 2020   yzyz
Globalizacia skoncila uz navzdy a nadobro! USA trend je deglobalizacia a uzatvarania sa na globalnej urovni ... A aj Hejslovensko musi ist deglobalizaciou inak na hospodarstve a montovani aut skrachuje ako Detroit a spol! USA odislo pre globalizaciu 60 000. tisic tovarni a to je na urovni Holokaust hospodarsky ich ... Trend je uz iny deglobalizacia svetova uz zacala! Uz davno este ked tam nebol prezident USA! Globalizacia je o tom 1. percento ludi bohatne oligarchia, bohaty ludia. Chudoba a novodoby otroci su viac a viac chudobny! Dneska nic uz globalizacia neponuka max jedine chudobu a lacnu pracovnu silu ludi ako v statoch vid Hejslovensko ... A totot ti ludia odmietnu na celom svete!
31. 5. 2020   Emilia
Ty si my ale múdri, ako KOTLEBA s dvomi titulmi.
31. 5. 2020   nedelnaa chvila poezie
ono je dobre ze sa nieco nemi a zmeni ved nie je mozne aby sa vsetko vyt=rabalo na druhom konci sveta a dovazalo a ten kolotoc spotreby a nabozenstvo produktivity a mamonu by zem znicil ..
31. 5. 2020   anonym
Je to velmi jednoduche, koronavirus nic nerobi, maximalne je pre ludi smrtelny, no nerobi nic ine, len prosto je tu snami. Co vsak globalizaciou trasie, su opatrenia, alebo aj neopatrenia, proti sireniu koronavirusu. Tieto opatrenia, totiz urychluju skazu, alebo skratka zviditelnuju problemy, ktore boli neviditelne a neriesene, nez koronavirus zabil zopar ludi. V principe je to uplne jedno, vsetky problemy globalneho obchodu, by casom prehmeli, ale teraz okrem svetovej hospodarskej krizy, ktoru nikto neriesi, je stale este v stadiu riesenia nosenie rusok.
31. 5. 2020   Dig
Pritom tie bežné rúška nijako zvlásť nechránia, ale ľudom sa vsugeroval pocit, že hej.
1/1