Názory čitateľov


Názory k článku:
Osem štátov EÚ podporilo zemný plyn pri dosiahnutí cieľa klimatickej neutrality

26. 5. 2020   adam
Diktatúra a NEzmysly ktoré vnucuje štátom Brusel sú postavené na Hlavu.Všetky tieto zelené Energie majú absolútne Mizernú účinnosť.JE choré ak musíme platiť násobky viac za Energiu aby sme sponzorovali slnečnú energiu ktorá vôbec nie taká GREEN
26. 5. 2020   anonym
Keby sa plyn tazil, alebo frakoval na uzemi EU, pochopil by som tieto snahy.
Inak sa jedna len sposob, ako sa dostat pod sferu vplyvu, alebo stat sa protektoratom, bud Ruska, sprostredkovane cez Germanskych investorov nordstream I a II, alebo pod sferu vplyvu USA.
Jedine suroviny, ktore ma EU dostupne, na rychlu vyrobu elektrickej energie, benzinu, je uhlie, alebo pre vyrobu elektrickej energie, mame este uran. Aj spracovatelske fabriky, dokonca aj fabriky kde sa prepracovavali a recyklovalo jadrove palivo. Rovnako ma EU skusenost, z vyrobou syntetickeho benzinu.
Vsetko ostatne, je len zapredanie sa dovozovej energetickej zakladni, ktoru nema inak, ako len zaplatit ludsky zdroj v danovom pekle EU.
Klimaticka neutralita, je vymysloma tupych hlav, modernej byrokracie, alebo neoaristokracie, ktora sa snazi takymito sposobmi, ziskat zdroje, pre svoju zbytocnost a prinutit platit za to, co ludske zdroje maju doma v inej forme. Spalovanim zemneho plynu sa ziadna klimaticka neutralita neda dosiahnut, rovnako ani spalovanim uhlia, ropy, raseliny, ba ani lignitom, antracitom, asfaltom, ci spalovanim drevnej hmoty.
Drevna hmota este zmysel ma, ale len obmedzeny cas, pokial potrva korovcova kalamita, bude co spalovat aspon 10 rokov, ale potom tu uz bude len savana, alebo budeme vysadzat lesy paulonie, agatu, alebo inej pliagy, ako energeticku drevnu hmotu.
26. 5. 2020   fero z BA
čiže komunistické satelity stále snívajú o ruskom bratovi
1/1