Názory čitateľov


Názory k článku:
Poľnohospodári ukončili výsev jarných plodín

24. 5. 2020   scotlicon12
Ak máte naliehavú pôžičku, musíte splatiť svoje dlhy, potrebujete ďalší kapitál na zlepšenie svojho podnikania?
V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať s nasledujúcimi informáciami. E-mail: scotlicon121@gmail. com alebo WhatsApp; 1 (713) 587-6055
22. 5. 2020   Sexta
To je dobrá správa a eše lepšia by bola, ak by si to poriadne nacvičili :)
Lebo čoskoro to zrejme budú potrebovať.
Milý, nosatý chrobáčik - ľudovo zvaný: "Tanymecus palliatus" - totiž Rakušákom zožral 80% úrody repy - ale to sa len rozjedol a až teraz dostal poriadnu chuť.
Eko-Bio odobrníci toiž rozumne presadili zákaz používania chemikáli - lebo aj ten chrobáčik je božie stvorenie. Žehnať sa teda smie len dobrým zbraniam, ale nie zlým chemikáliam.
Takže naši juho-západní susedia sadia znovu, aby aj chrobačí dorast mal čo žrať.
Koniec-koncov ľudí čoskoro beztak vytlčie Covid-19 - lebo iste ešte poriadne zmutuje a miliardy na výskum sa nepochybne minú rýchlejšie, než sa vyzbierajú. Síce bez akéhokoľvek výsledku - ale na to sme v základnom výskume zvyknutí.
Veď aj palivové články a termonukleárne elektrárne sa sľubujú zhruba rovnako dlho, ako autostráda do Košicov (ktyorá tiež nebude nikdy - rovnako, ako bratislavské metro :)
A to je dobre, lebo je to tak.
Nakoniec výborná správa pre milovníkov dobrých slovenských filmov - chystá sa druhý diel vynikajúceho slovenského filmu Sviňa !
Pracovný názov je "Machergut" a Jožko Vajda nepochybne zažiari, lebo tentokrát v roli machra bude hrať sám seba ;)
Na premietanie sa tešia aj orgány nečinné v trestnom konaní, lebo doteraz im ruky držali mečiarovci, Ficovci a iní Dzurindovci.
Po páde Penty sa však situácia zmenila a spravodlivosti už nestjí nič v ceste.
Že Penta nepadla ?
Tak možno nabudúce ...
1/1