Názory čitateľov


Názory k článku:
Vakcína – cesta k miliardám dolárov. Týždeň vo svete

24. 5. 2020   M.V.
Nikde som nečítal, aká vakcína sa to vôbec vyvíja, možné aj nejaká rekombinantná s modifikovaným koronavírusom z netopiera, ale napokon si budú musieť poradiť naše vlastné B-bunky a aj si poradia. Škoda, že vývoj antivirotík nijako ani teoreticky nepokračoval, možno by sme sa dnes vyhli možno preventívnej vakcinácii.
23. 5. 2020   anonym
https://www.youtube. com/watch?v=COBpVIhTv Co&feature=emb_logo
strčte ich billovi do zadku aj s jeho miliardami
23. 5. 2020   Adamj
Farma Firmy zarobia Miliardy otázka je či to prinesie realny osoh Občanom.Vakcínu napr na Prasaciu chrípku predali farma Firmy do všetkých krajín sveta a zarobili Miliardy Krajiny spotrebovali 2 promile vakcín proti prasacej chrípke zvyšok sa zlikvidoval.Hlavne že sa pár Farma Firiem napakovalo.Presne rovnaký scenár bol u SARS.
23. 5. 2020   Nazápadnej Frontekľud
Ruskí a čínski diabli ohrozujú mierový život, ale náš ochranca na čele s tatíčkom Trumpom sa oklamať v bdelosti a ostračitosti a preto ide vypovedať ďaľšiu odpornú komunistickú zmluvu Open Skies a obnoviť testy atómových bômb.
Čím sa sa vysvetlilo, prečo má prezidsent USA také vrúcne vzťahy s KIm-Čon-Unom - lebo ten chlapec má gule a nebojí sa púšťať rachétle ani hádzať nukleárne delobuchy. A pán Trump iste nesmierne obdivuje, akú oddanosť národa si tento tučko dokázal vybudovať - lebo v Severnej Kórei veru nehrocí, že by nejaké média povedať niečo nesprávne o svojom leaderovi. A čo je správne - to predsa vie on najlepšie ;)
Zmluvu Open Skies podpísal 24.III.1992 v Helsinkách nepochybný, červený komunista - vtedy zradcovský prezident George H.W.Bush starší - o tom, že bol červený komunista svedčí, že ju podpísal s celým Vašavským paktom - ktorý si nepochybne zaslúžil termonukleárne vybobmardovanie - spolu so zradcovským zvyškom Europy, ktorá by si tiež zaslúžila poza uši (nepodpísali len chrabré štáty: Rakúsko, Cyprus, Švajčiarsko, Írsko, Cyprus, Srbsko, Čierna Hora, Moldavsko, Arménsko a Uzbekistan - ich mafie zrejme nevideli žiaden zzaujímavý zdroj zisku v takejto zbytočnej zmluve - alebo jej proste nerozumeli)
Zmluva Open Skies vlastne umožňovala mierovú špionáž - ako sa chceli Amíci podívať, čo to Rusáci zase uklohnili - tak si tam prostel zaleteli, nafotili to a nemuseli sa obávať, že im znova zostrelia ďalšiu U2 s iným Garry Powersom. Toto fungovalo veľmi dobre, pretože západní novinári mohli okamžite označiť každý ruský prelet za provokáciu, útok na krehkú demokraciu a hlavne mohli zakaždým oslavovať víťazstvo stíhačiek NATO, ktoré vždy "útok" zvládli a zúrivého, hladného medveďa vždy bravúrne zatlačili späť na jeho hnusnú a studenú sibír Sibír :) O amerických preletoch samozrejme neinformovali, lebo to boli "dobré" a "naše".
Našťqastie demokrafciqa zvíťazila a na svoje si možno znovu prídu aj návštevníci Las Vegas - keďže US nukleárna strelnica je vzdialená len 150 km vzdušnou čiarou - a ruku na srdce, kto by nechcel vidieť na vlastné oči atómový výbuch ? Lebo tento úžasný zážitok bol dopodiaľ doprianý len veľmi vyberaným novinárom, vyšším politikom a vojakom z povolania. Z bežných ľudí mali to šťastie len nevďační obyvatelia Hirošimi a Nagasaki, z ktorých mnohí ani nezaregistrovali o aké úžastné divadlo prišli, pretože sa natlačili do predných sedadiel ...
1/1