Názory čitateľov


Názory k článku:
Podľa francúzskeho ministra financií Renault bojuje o svoju existenciu

22. 5. 2020   yzyz
Francuzi maju umely politicky rezim statny Komunizmus ... Zostatnia tam cely Renault a bude to ich statna Komunisticka firma! No ale zase plati aj umera kupovat si Renault-romske auta nie je ziadna vyhra ... Dozivotna zlava v servise!
22. 5. 2020   apoliticky
Renault...je tretotiedna znacka...necudo... pomaly a isto ho budu ,,dobiehat,, aj nemecke znacky...Automobilk a ktora nevie vyrabat elektromobily...nep rezije...
22. 5. 2020   Balaklava
Chlapecku tretotriedna automobilka jedna z najstarsich automobiliek, formula 1, vyroba od osobnych po kamiony a ty melies o tretje triede. Ja som vlani kupil novy renault vo vybave, ktory by u druhitriednej konkurencie stal minimalne o tretinu viac a auto ide bez problemov. Navys s atmosferickym benzinovym motorom. Tvoje nemecke znacky - predrazene hracky pre snobov a zbohatlikov maximalne na urovni 4 triedneho renaultu.
22. 5. 2020   apoliticky
Cize mas Renaulta s motorom-pohonom na ktorom jazdil este Charlie Chaplin ...Mne mozu byt nemecke automobilky ukradnute...aj Renault...ja jazdim na TESLE...skus si dat skusobnu jazdu na Tesle...a dojde ti na akom konskom povoze znacky Renault sa vozis... a ked spominas kamiony...Tak tam jedine by som dal Renaultu 1-tku...mal som kamion aj znacku Renault...tak v tomto su naozaj dobri...nikdy nemal poruchu...ale nemecke znacky kamionov sa mi v kuse kazili...najhorsie bolo talianske Iveco...no katastrofa... a k tej Formule 1...je to uz zastarala sutaz...auta tam revu ze vlastneho slova nepocut...smrad z vyfukov...keby sa medzi nich postavila TESLA zo seriovej vyroby...tak tie tvoje formuly na rozbeh vyrobi az by zahucali...a pekne by ich vyrobila...v tichosti...ako sa na 22 storocie patri !
!
24. 5. 2020   Balaklava
Porovnavat Teslu s Renaultom? Konsky povoz? Panacik pobavil si.
25. 5. 2020   56758
https://autobild.plu ska.sk/poradca/pozor- tieto-nespolahlive-ja zdenky-zoznam-15-mode lov-ktore-mozu-majite la-totalne-zruinovat/2
22. 5. 2020   fero z BA
všetky štátne pomoci sú len populizmom, ktorý znižuje konkurencieschopnos ť ekonomik
1/1