Názory čitateľov


Názory k článku:
Pri 13. dôchodkoch sa uvidí, aké budú finančné možnosti štátu

21. 5. 2020   scotlicon12
Ak máte naliehavú pôžičku, musíte splatiť svoj dlh alebo potrebujete ďalší kapitál na zlepšenie svojho podnikania? Požičiavame peniaze ľuďom, ktorí potrebujú finančnú podporu.
V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať s nasledujúcimi informáciami. E-mail: scotlicon121@gmail. com alebo WhatsApp; +17135876055
21. 5. 2020   anonym
- V roku 2006, keď Fico prišiel k moci, bol dlh Slovenska menej ako 17 miliárd €.
- V roku 2020, keď Fico stratil moc, je dlh Slovenska viac ako 45 miliárd €.
...
Teraz si cenu za Ficove vládnutie budeme musieť zaplatiť všetci sami - a nie len dôchodcovia.
21. 5. 2020   Politikov Došatlavy
Peňazí bude toľko, koľko budú potrebovať nové mafie rozkradnúť.
A to je hodne, lebo Fico ich príliš dlho nepustil k válovu, tak Kočner musel zahrať bieleho koňa (čo ten trubiroh zvádol na výbornú a ešte mu aj prišijú vraždu)
Ale ako je to vo svete naozaj ?
Nuž zvláštne.
V ránci uvoľňovania obmedzení napríklad susedné Rakúsko odo dnes sťahuje na hranice so Slovenskom, Chorvátskom a Slovenskom vojsko.
Zrejme preto, že nákaza Covid-19 tam prišla od nás - a nie z Talianska
Konkrétne na severovýchode - v okrese Neusiedel je v nasadení 2. gardový prapor, podporený silami 3. ženijneho praporu. Okrem vojakov z povolania sa nasadenia zúčastňujú aj ozbrojené rakúske Ľudové milície (áno to bol ten pytliak, čo stával na Račku :).
V okresoch Eisenstadt, Mattersburg a Oberpullendorf sú v nasadení vojenské sily 2. stíhacieho praporu "Wien 2", posilneného rezervistami z 4. prieskumného praporu. Na juhovýchode Rakúska, v okresoch Oberwart, Güssing a Jennersdorf, sú v bojovom nasadení burgenladnské Ľudové milície v súčinnosti s 2. stíhacím praporom Burgenland.
Keby sme boli bývali inteligentní, mohli sme Rakušákom predať všetok ostnatý drôt aj s obľúbenými strážnymi vežami. My sme mohli zarobiť a oni si mohli ušetriť robotu ;)
To je tak, keď sa strihá (a štrngá) bez rozmyslu ...
Dobrá správa je, že okrem ošetrovateliek a eštebákov prezlečených za pézetóčkárov, nájdu najnovšie v malebnom Rakúsku uplatnenie aj bývalí odborníci ostrahy štátnej hranice - a možno aj boja proti vnútornému nepriateľovi. keďže sme ich mali neúrekom, iste sa zvýši aj príjem štátneho rozpočtu - takže možno tie zvýšené dôchodky naozaj budú.
Ovšem len pre tých, čo si to zaslúžia, lebo ani oligarchov neobchádza dôchodkový vek.
Zvyšné dôchodky sa samozrejme znížia - lebo predsa nie sme nejaký komunisitický kibuc.
Urobí sa to ale humánne - čiže cez infláciu - takže tí starí trkvasi to ani nezamerkujú.
Ale však tí aj tak všetko dajú vnúčatám - ktoré to však minú na fet, chlast a iné ajfóny s fasbúkom - takže to vlastne bude ochrana nastupúujúcej generácie ;)
1/1