Názory čitateľov


Názory k článku:
Najväčšia svetová ekonomika je v depresii: 10 čísel, ktoré dokresľujú hrôzostrašný obraz súčasnosti

25. 5. 2020   Dig
"Zbavíme sa" v Novembri Trumpa podpíše sa transatlantická dohoda s EU a škody nebudú také veľké.
2. 6. 2020   apoliticky
Ty si ale idiot...smutne je ze takych beha po svete dost...
24. 5. 2020   anonym
Doteraz okrádajú celý svet a planéta je pre nich málo, treba konečne zlodejov naučiť žiť z toho čo si sami vyrobia !!!
27. 5. 2020   fero z BA
myslíš aj slovákov, lebo my si stále požičiavame
24. 5. 2020   xxx
A u nás, naša najmúdrejšia vláda plná expertov a odborníkov riešia nakupovanie v nedeľu a potraty
25. 5. 2020   Dig
Ale zase si zober kedy sa na SK niečo seriózne riešilo, naposledy možno za Masaryka, odvtedy sa tu striedajú jedni populisti s druhými.
24. 5. 2020   kkk
a co ratingové agentúry? budu mat stale najvyšší rating AAA , fraška pokračuje dalej
24. 5. 2020   Martinn
Prosim ta, ved aj tie toxicke cenne papiere z uplynulej krizy mali do poslednej chvile tri Acka rating :-D... ekonomika pada, nezamestnanost rastie a akciove trhy si idu svoje...ved FED natlaci kolko bude treba...
25. 5. 2020   Dig
Je nechutný podvod, DwJ 24500 pritom nezamestnanosť už teraz je niekoľko násobne vyššia ako v roku 2008 a bude ešte horšie.
24. 5. 2020   yzyz
USA-SSA ma strasne mega dlhov ... Ale dolarolira USA-SSA je naviazana na ropu! Kebo dolarolira nebola naviazana na ropu tak USA-SSA su na urovni dneska Venezuela ... Dalej USA-SSA Amerikana Kapitalisti na dlhy ked je mega zle tak prejdu na Komunizmus doslova. USA-SSA FED sukromna banka oligarhcie mafie zacne tlacit dolaroliru ako o zivot s casom a tym sa zachrania vzdy a stale! USA-SSA su ako umely politicky rezim nejaky hybrid. Komunizmus-Kapitali zmus na dlhy oligarchia mafia typ USA-SSA ... Ty co zacnu tlacit dolaroliru ty su Komunisti-utopisti tak ci tak logicky! Rusi su v pohode maju malo dlhov ... Inak aj prezident Putin hovoril ze tiez mozu zacat tlacit rubel ako dolaroliru. Ale Rusi touto cestou nepojdu Komunistickou-utopi stickou uz ju raz vyskusali tak ... Ty co tlacia euroliru alebo dolaroliru ich caka casom v dalekej buducnosti mega pruser! A tak ci tak prejdu na inu menu pevnu tak ... Nemozes tlacit pevnu menu ako spotreb tovar lebo hyperinflacia a aj mena tvoja straca hodnotu tak!
25. 5. 2020   Dig
V podstate USA nechce za svoje činy niesť ZODPOVEDNOSŤ. Uvidíme dokedy im toto bude svet tolerovať.
24. 5. 2020   anonym
Myslim, ze Amerika az tak zle na tom nieje popri Rusku alebo aj vacsine statov sveta. System v Amerike a vobec cely priemysel je najsilnejsi na svete, drzim palce nech sa rychlo zotavi. Co dokazu cinsky komunisticky bastardi...
25. 5. 2020   yzyz
USA-SSA oligarchia mafia plutokracia je uz dneska deindustrialna krajina ... Globalizacia presunula 60 000. tisic tovarni USA-SSA do Azie a do Ciny! USA-SSA priemysel bol najsilnejsii dakedy este tak na konci 20. storocia dneska uz nie ... USA-SSA robustne hospodarstvo je mega dlhove!
2. 6. 2020   apoliticky
Ty myslis?...no to mi je prekvapenie...lebo debili ako ty zvycajne vlastny usudok nemaju...len su krmeni dristami z americkych televizii...Rusko je na tom 100 krat ekonomicky lepsie ako USA...a o Cine ani nehovorim !!!...
24. 5. 2020   Frantisek
No Veľká hospodárska kríza skončila až II. svetovou vojnou, keď Nemecko začalo vo veľkom zbrojiť - a vyriešilo tak svoju nezamestnanosť. A zbrane sa vyrábajú, aby sa raz aj použili. Kolesá dejín sa stále otáčajú, ľudstvo možno čakajú podobné problémy.!!
Ako hovorí klasik:"Až keď ľudstvo vyskúša všetky ostatné možnosti, začne sa správať rozumne. Ale možno že do toho štádia (rozumnosti) nám ani nieje súdené dospieť.
24. 5. 2020   Frantisek
Letí okolo Zeme kométa:"Ahoj Zem, čo si taká mrzutá. "Ále chytila som vírus Homo Sapiens. Kométa:"Neboj, to za chvíľu prejde.
24. 5. 2020   lues
ale sme sa nasmiali
24. 5. 2020   Pravda o Vesmíre
Pôvodne Stvoriteľ osídlil všetky planéty ľuďmi.
Zem je posledná, ktoré sa ešte nevyliečila.
Slnko dokonca radšej vybuchlo a čierne diery sa ukryli sami v sebe.
24. 5. 2020   Frantisek
..................
1/2staršie