Názory čitateľov


Názory k článku:
Hlbšie do vrecka: Koronavírus núti zaplatiť dane aj tam, kde sa im dalo dočasne vyhnúť

15. 5. 2020   robo
To co predvadza tento mafiansky stat to je tragedia, vcera to na TA3 krasne zhrnul pan Taraba (co sa tyka ekonomiky nazory v pohode, ale potom tie zvasty o nacionalizme a nenarodenych detoch to uz fakt nemusim).
15. 5. 2020   BORAT
Mlátiť ich po tých j.bnutých kotrbách palicami!!! Keby ste aj na smrteľnej posteli zomierali, tak legálna štátna daňová mafia je schopná pýtať si od vás výpalné! Okrádať ľudské zdroje a rozkrádať vybrané výpalné to áno, to legálnej štátnej mafii ide vždy dokonale, ale poskytovať za vybrané výpalné kvalitné štátne protislužby, tak to už nie, hyeny sk.rvené!
15. 5. 2020   emil
Pravda je, ze tento mafiansky stat mi nedokazat ani jedno rusko dorusit, by ma tak zaujimalo na co tu ja platim dane a odvody. A tuto otázku si bude pokladať ďaleko viac ludi.
15. 5. 2020   apoliticky
Ja uz ich neplatim vyse 10 rokov...nema to zmysel...som rad ze si to pochopil...
15. 5. 2020   anonym
Ano, pre danovych travelerov, je problem, ak uviazli v danovom pekle.
Avsak ak koli koronaviru, uviazli nejake ludske zdroje v USA zo Slopakistanu, a nevyhostili ich, alebo nstrcili do detencie, ak by podali danove priznanie, za svoju pracu v nejakej montovni, tak by asi dostali bezproblemov azyl politicky a ekonomicky, lebo podla monohych zakonov v USA prijatych proti otroctvu, alebo zneuzivaniu moci, obmedzovaniu slobody, vydieranim chudobou atd.
Nieje peklo, ako peklo, ale v EU mame danove peklo. A to aj v chudobnych koloniach.
15. 5. 2020   Frantisek Nahnevany
V EÚ máme daňové peklo a navyše daňový zločin a podvod na obyvateľstve a teda na štátoch v podobe Mwst., VAT, TVA, IVA, tzv.DPH . . .
15. 5. 2020   widra
DPH nasrat na nu, ale ked mi este niekto zdani cistu mzdu a este to iste chce aj pri kupe produktov v obchode to je uz prilis.
15. 5. 2020   Frantisek Nahnevany
Veď to . . . Tak napríklad pri phm, tabaku a tabakových výrobkoch, alkohole a niektotých alkoholických nápojoch sa jedná niekedy až o štvorité zdanenie.
Spotrebiteľ, zákazník a vôbec občan zaplatí v cene týchto tovarov z už raz ZDANENÝCH peňazí /daň zo mzdy, daň z príjmu . . ./ ďalej nákupnú cenu s DAŇOU plus spotrebnú DAŇ a napokom toto všetko zdaní nezmyselná a ničím neopodstatnená tzv.DAŇ z pridanej hodnoty /tzv.DPH/, ktorá je v skutočnosti podvodom na obyvateľstve a teda na štáte.
Štyri dane.
15. 5. 2020   Frantisek Nahnevany
Trebárs tzv. daň z pridanej hodnoty /tzv.DPH/, die Mehrwersteuer /Mwst./, Value added tax /VAT/, Taxe sur la valeur ajoutée /TVA/, Impuesto sobre al valor aňadido /IVA/ . . . Tie V EÚ, ale napríklad aj v takej Saudskej Arábii platia klienti, spotrebitelia, zákazníci a vôbec občania denno-denne už desiatky rokov. A dokonca finančne vyššie ako je požadované, nariaďované, prikazované . . . Štátom resp. kráľovstvám sa však odvádza alebo sa im dostáva daň finančne nižšia. Rozdiel si ponechávajú daňové subjekty. Týmto spôsobom vznikajú pre štátne alebo kráľovské pokladnice straty.
Zhrnuté a podčiarknuté: Tzv.DPH, Mwst., VAT, TVA, IVA . . . sú podvodom na obyvateľstve a teda na štátoch resp. na kráľovstvách.
1/1