Názory čitateľov


Názory k článku:
Soros: Koronavírus je krízou môjho života

19. 5. 2020   nazor
v clanku je popisane vsetko ,Soros to povedal ako to je , len treba citat medzi riadkom..kto je na vzostupe , kto upada , na ake kone stavil dedo a tie neidu podla planu , este ze ma v kartovej spolocnosti globalnej %ta svoje az tak nebude tratit ked hotovost sa zrusi...
16. 5. 2020   anonym
Koronavir je mozno panovou krizou, ale neumrel na nu, ani keby prisiel o vsetko, stale je na zive. Naopak ludske zdroje uz prisli skoro o vsetko a nasledne neumru na koronavir, ale hladom a bez domova.
15. 5. 2020   BORAT
Tohto zm.da Sorosa sa už nikdy nezbavíme, ani keď zdochne, o to sa už určite postaral sám osobne, jeho zdroj financií bude vo svete naďalej konať nekonečnú neplechu aj po jeho smrti!
15. 5. 2020   dermatolog
zatial neviem o nicom negativnom :)
15. 5. 2020   majlanko
BORAT možno myslel podporu vzdelávania, alebo kultúry
24. 5. 2020   BORAT
Napr.: https://hrot.info/g eopolitika/2560-co-pr e-fica-soros-to-pre-s orosom-stvorene-mimov ladky-fico
14. 5. 2020   yzyz
Tak ci tak je jednou nohou v hrobe ... Tak ci tak kapital-peniaze ziskal tak ze okradol Madarskych zidov. Akoze to Madarsky stat zostatnil. A stary ujo Soros na to povedal ze to je normalne si zobrat zidovsky majetok cudzich zidov ... Co sa tyka demo-kracie Sorosov typ. Sudruh Soros ma viziu Sorosovej demo-kracie typ multikulti Komunisticka-utopis ticko Komunisticka-Soroso vska tak ... Multikulti Komunizmus a Soros demo-kracie je len a len dalsia vetva otca Karl Marx Komunizmu-utopie-pa vedy. A cela ta multikulti demo-kracia-diktatu ra-Komunizmus je odnoz Frankfurtska skola tam to vymysleli cele ... Nie je demokracia ako Soros demo-kracia multikulti utopia Komunisticka tak! Neoliberal bolsevistickej demo-kracie Soros typ plati jednoducha matematika. Neoliberal bolsevicka demo-kraticka-dikta torsko-Komunisticka pravda a fakt ale ich! To vam staci ...
20. 5. 2020   fero z BA
toto sú informácie preložené z maďarského vládneho denníka? Lebo to je rétorika Orbána
20. 5. 2020   majlanko
nenechajme, aby sa Soros smial naposledy
14. 5. 2020   anonym
Nazor Sorosa ze „Musíme chrániť našu demokratickú otvorenú spoločnosť” To je Sorosova Demokracia ktoru hlasa? Len ohovara americkeho presidenta lebo ho nevie kupit! ako to spravil predoslou vladou. Hilary, Polosi, Biden, Cina Soros… jedna rodina.
14. 5. 2020   Zdeno
Toto je kríza Morálky Kapitalizmu.Propagá cia Individualizmu Nenažranosti.Sen o tom že Ekonomika bude neustále rásť je Hlúposť.Svet založený na Dlhu Hypotékach pôžičkách je špatný.Ak si niekto zoberie 30 ročnú Hypoteku a Spotrebný úver ako môže nasledne robiť nejakú spotrebu tovarov a služieb?
14. 5. 2020   kamil
Nijako, stava sa automaticky otrokom svojich rozhodnuti, ale zase si to zober tak, ze preco by kazdy jeden cloviecik na tejto planete mal mat narok na budovanie rodiny, dom, auto, to je tiez pekny nezmysel.
14. 5. 2020   ja
bastard
14. 5. 2020   M.V.
Európska únia by sa mala zamyslieť, kde sú jej limity, keď ani Sovietsky zväz nevydržal a táto pavučina chce zachraňovať populačnú explóziu. Keby tam propagovali aspoň ntikoncepciu. Neviem na čo čakajú, fakt neviem.
14. 5. 2020   Pininfarino
je tak ťažké priznať, že na vine nie je Salvini, ale tí, ktorí importujú utečencov!
14. 5. 2020   J.M
ajhla ''spasitel sveta'' Soros. Uz volakde zalez stary dedo a daj pokoj celemu svetu!
14. 5. 2020   apoliticky
VITAJ v pekle dedo !
1/2staršie