Názory čitateľov


Názory k článku:
EÚ hrozí žalobou, ak Nemecko spochybní zákonnosť programu nákupu dlhopisov ECB

14. 5. 2020   M. V.
Chyba je aj v mlčiacej občianskej väčšine, tak narastajúcej a my aby sme písali aj za nich a keď odrátam hulvátov, tak je nás veľmi málo.
13. 5. 2020   yzyz
Ale Europsky zvaz zabuda ze Germania to cele taha-plati-kapital- peniaze ako vasu novu utopiu ... Europsky zvaz nova utopia moze zalovat Germaniu teoreticky. A potom Germania logicky vystupi po vzore BREXIT 2016 ... A to je logicky koniec vasej novej utopii Europsky zvaz na globalnej urovni! A Germania najvyssi sud ludovy rozhodol ustava Germanie je nadriadena. Voci smerniciam utopie Europsky zvaz ... Ale to je skor o tom Germania setri v Europskom zvaze. Ale tym ze ECB tlaci do nekonecnosti euroliru tak. Germania logicky preraba-na setreni lebo klesa hodnota euroliri ... A to sa hlavne nepaci Germanii a ostatne romske staty tiez nesetria po vzore Germania v Europskom zvaze! Europsky zvaz je utopia a nie su tam na rovnako hospodarsky staty ... To je vas najvacsii problem! https://plus7dni.pl uska.sk/kauzy/renomov any-ekonom-varuje-eur o-bude-ako-talianska- lira
13. 5. 2020   anonym
Stane sa len to, co sa stat musi. Je to viac menej neodvratne a plati stale, ze ak ma kolonizator, ako Germania je v ramci EU, bude vzdy riesit veci vo svoj prospech, ako by mali sanovat problemy kolonii. Uz teraz maju milion neoeuropanov z Afriky a okolia na krku, nieto este riesit vychodne kolonie odolnych Slovanov.
13. 5. 2020   anonym
presne! výstižné! Mali urobiť DEXIT nie Brexit. Nová DM Deutsche mark a Euro devalvovať, peniaze kryté dlhmi, odrb storočia. Aj tak sa to stane.
1/1