Názory čitateľov


Názory k článku:
Kažimír: ECB nie je zloduchom Európy

13. 5. 2020   anonym
Ked prichadzala v 2008-9 kriza z USA tak spolu s I com F tvrdili ze nas sa to nedotkne a ked , tak len okrajovo- myslim si ze su to za slaninu vystudovani odbornici-co si ludia vybrali to maju!!! Naslubovali plny kotol alebo taka registracna dan pri kupe auta a mame ju doteraz a mala byt iba v case krizy0
16. 5. 2020   apoliticky
ECB nie je zloduchom...Zloduch om je Kazimir !...a je tragediou ze je v Narodnej banke !!!...toto sa Smeru-Zderu jednoducho zabudnut neda !
13. 5. 2020   mirko
kde sa podel môj príspevok?
13. 5. 2020   anonym
Ak toto hovorí KAŽO, tak opak je pravdou. ECB je zloduchom, cez ktorého sa dejú podivné veci v celej EÚ, veď porušuje základné princípy , na ktorých bola EÚ vybudovaná! Vyzerá to tak, že ECB pracuje pre finančnú mafiu, nie pre blaho občanov EUROZÓNY.
13. 5. 2020   Frantisek Nahnevany
Asi tak.
13. 5. 2020   classic chess
Neviem na ktorom poschodí sídlí pán guvernér Kazisvet, ale na jeho mieste by som bol ticho ako voš pod penou, lebo sa môže dočkať defenestrácie zatvoreným oknom. Jeho tvrdenia o raste ekonomiky a politike rozšafného hospodárenia s verejnými financiami do poslednej chvíle vo funkcii ministra financií a o niekoľko dní obrat o 18pňov vo funkcii guvernantky vlády hovorí niečo o jeho charaktere.
13. 5. 2020   classic chess
Oprava - "180 stupňov"
13. 5. 2020   Frantisek Nahnevany
Azda by sa mohol zachrániť v sídle tesne pod heliportom a s dvomi ohňovzdornými kufríkmi.
12. 5. 2020   anonym
Zloduch je duch zla, ECB je realita, modernej banksterskej aristokracie, ktora v prvom rade, ochranuje zdroje, pre vlastne potreby.
12. 5. 2020   yzyz
Sudruh KaziGRAF je mikrorybycka-paveda k-ekonom a o tom nerozhoduje ... Je to tak na smiech a na nic! Velika Germania tak ci tak je najvacsii platca v Europskom zvaze-velka nova utopia ... A na Velikej Germanie to stoji a pada cela utopia nova vasa Europijsky zvaz menom! Inak zo Sovietskej utopii velka a stara utopia. Vystupili prvy ako Rusi-Rusky stat. Lebo Rusi si cely cas mysleli ze ostatne regiony v ZSSR dotuju a doplacaju na nich tak ... To iste sa moze stat-uz sa stalo-sud aj Velikej Germanie pri novej utopii menom Europsky zvaz! Jedneho dna prestane bavit cele dotovanie aj Veliku Germaniu pri Europskom zvaze-nova utopia ... Velika Germania najvyssi sud ludovy rozhodol ze dlhy inych statov v Europskom zvaze nie su Nemecke! A mate
12. 5. 2020   Frantisek Nahnevany
Avšak vo Veľkej Germánii presnejšie v nemeckej ríši /Deutsches Reich/ vymyslel kedysi v roku 1919 podvodník Karl Friedrich von Siemens die Mehrwertsteuer /Mwst./ ako oklamanie a podvod na obyvateľstve a teda na štátoch nemeckej ríše /Deutsches Reich/.
Neskôr túto podvodnícku daň prevzali ďalšie krajiny v podobe VAT, IVA, TVA . . . A od roku 1993 aj Slovensko, Česko ako tzv. DPH /tzv.daň z pridanej hodnoty/.
Je to podvod par excellence na obyvateľstve a teda na štátoch resp. na kráľovstvách /UK, Saudská Arábia . . ./.
13. 5. 2020   Adam
EU v takej podobe ako je Končí. Ešte jedna väčšia kríza a je koniec.V Taliansku a španielsku sa šušká že ak im EU nepomôže vyhlásia Referendum o vystúpení z EU a to bude definitívny koniec.
13. 5. 2020   Frantisek Nahnevany
Väčšia kríza azda ani nemôže byť. Možno tak A-bomby. Alebo vodíkové či neutrónové. Táto kríza prerastá v chaos.
12. 5. 2020   Dig
Koľko ti za túto propagandu zaplatili Kažimír?
1/1