Názory čitateľov


Názory k článku:
Pohľad egyptského miliardára: Ropa vyletí na 100 dolárov a príležitosť kupovať letecké spoločnosti

6. 5. 2020   anonym
Pohlad egyptskeho miliardara, je tak jasny, ako vysvetlenie bezdomovca, ako funguje jadrovy reaktor, alebo podrobny popis funkcie ITER-u, po precitani si nejakej brozurky odhodenej v kosi.
Ropa ak aj vyleti na 200 USD za barel, neznamena ziaden problem. Akorat na miesto hynutia prirodnych druhov, bude umierat jeden druh na planete hladom, nebude lietat, lebo nema krida a nebude jazdit, lebo nebude mat na benzin.
6. 5. 2020   Svinská Sviňa
Úvaha egyptského miliardára má jednu drobnú chybu - a to tú, že to je jasné každému. Preto tí, ktorí manipulujú trh sa budú snažiť urobiť všetko preto, aby to skončilo opačne. Inak by na tom totiž nezarobili, lebo robili to isté, čo všetci ostatní. Samozrejme aj to ešte stále vedia príliš mnohí (napríklad aj ja) a preto vymyslia čosi iné. Podľa možnosti tak ujovinu, ktorá fakt nikoho nenapadne. Lebo len z toho sa dajú vytrieskať tie skutočné balíky. Každopádne COVID-19 je požehnaním, lebo niečo sa deje. Zle pre zárábanie je, keď sa nedeje nič, vládne jednotvárne - otravný blahobyt a všetci sú nažratí a spokojní. Príležitosti dáva len zmena a je na každom ktorý smer páternostera si vyberie. Smutné je, že v kabínke nadol vždy skončia tí skutočne slušní. Keďže však napokon aj tak všetci - skôr alebo neskôr - zomrú, je to v podstate jedno. Akurát tí čo žijú dlhšie majú lepšiu šancu sfalšovať dejiny ;)
1/1