Názory čitateľov


Názory k článku:
V konečnom dôsledku zaplatíte viac: Odklad splátok by mali využiť najmä ľudia vo finančných ťažkostiach

13. 4. 2020   Tibor Csunyocska
Odklad splátok hypoték a pôžičiek už je aktuálny, viaceré banky uverejnili spôsob ako oň požiadať... Pripravil som na túto tému video, v ktorom konkrétne vysvetľujem čo nás to bude stáť, či sa to oplatí, aké máme iné možnosti, a zodpovedal som X otázok ktoré poslednú dobu dostávam. Ak sa toto týka aj Vás a zaujíma vás to, posielam odkaz na moje video ;) VERÍM ŽE POMÔŽE AJ VÁM.... https://www.csunyoc ska.sk/odklad-splatok
8. 4. 2020   anonym
Vsedci zaplatime in efectu viac. Aj kto nema ziadne dlhy a neodklada splatky, zaplati viac. A kto nezaplati, alebo si mysli, ze nezaplati, tiez dostane menej. O co menej zarobime, o to viac zaplatime. Az nakoniec budeme v minuse vsetci.
Zavedenim opatreni proti koronavirusu a nasledkami zavedenych opatreni, sme schudobneli, ale si to este neuvedimujeme, ako velmi sme schudobneli a kam az mozeme padat, pripadne ako velmi sme neodhadli, co vsetko bude nasledovat.
8. 4. 2020   Adamj
BAnko-židaci opäť Zbohatnú a zarobia na nešťastí všetkých.Títo Banko- Šmejdi svoje úroky a zisky dostanú v plnom rozsahu.Navyše im prispeje štát aj EU. To je Solidarita?To je podvod v priamom prenose.
8. 4. 2020   peter
Presne tak..
1/1