Názory čitateľov


Názory k článku:
Nezištná pomoc Ruska Západu je kontroverzná

13. 4. 2020   anonym
Nezistna pomoc Rusk zapadu, je rovnako nezistna, ako embargo uvalene na Rusko, zo strany USA a EU.
Problem je v tom, ze rozvojove krajiny, ako Kuba, dokazu v case krizy posielat lekarov, pomoc, napriek svojej tazkej medzinarodnej pozicii.
13. 4. 2020   Zdeno
Tieto správy o Rusku sú Smiešne.Masírovanie názorov pokračuje a pritvrdzuje.Žijeme v obrovskom Klame médii ktoré vlastnia najbohatší ľudia.Tí nám vnucujú cez masmedia internet a noviny čo si mmáme myslieť
13. 4. 2020   anonym
Ako vzdy rusky smradi.
13. 4. 2020   forest@px.psg.sk
Európska únia obvinila ruské médiá zo šírenia „významnej dezinformačnej kampane“ proti Západu.
- to tak dopadne, keď Rusi sabotujú realizáciu „globálnej dôchodkovej reformy“ pripravenej Západom.
8. 4. 2020   miro
Kontroverzný je akurát obsah dutiny lebečnej tých, čo tieto drísty šíria.
8. 4. 2020   asd
Tato temna propaganda voci slovanskemu RUsku je uz total trapna. Zavidia ze RUsko je slobodne velke silne. Zapada upada a jeho noschledy su total trapen figurky. RUsko pomaha svetu a im to vadi. Slava Slovanom.
8. 4. 2020   anonym
povedal maďar.
21. 4. 2020   anonym
možno ale hlupák nebol určite na rozdiel,domysli si koho tým myslím.Zaraď sa rusofob.
7. 4. 2020   :)
Nerozumiem tej nenávisti voči Rusku. Slovan na Slovana vždy ako pes. Keby nebolo Ruska tak Česko a Slovensko už neexistuje, to je historický fakt. Angláni a Germáni slovanmi vždy pohŕdali. Taký ukrutný fašisti ako sú na Ukrajine neboli nikde na svete. Neviem kto by nechal vyvražďovať svojich bratov, že by im nepomohol. To sa má za pomoc cítiť ako zločinec. Ukrajina už ukrajincom nepatrí, ich pýcha ich o všetko pripravila. Je správne, že Rusko ochránilo Krym pred vyšinutými ukrajinskými fašistami. Zabránilo veľkému masakru. Na Ukrajine prebieha bratovražebná vojna a čija je to zásluha. Najdemokratickejšie ho štátu na svete, ktorý nikdy nesledoval svoj osobný prospech a rovnako ako v Iraku chce z čistej lásky k svojim blížnym zaviesť demokraciu na Ukrajine. Mali by sme sa mať na pozore, aby sa nám niečo podobné neprihodilo z čechmi.
13. 4. 2020   forest@px.psg.sk
Európska únia obvinila ruské médiá zo šírenia „významnej dezinformačnej kampane“ proti Západu.
- to tak dopadne, keď Rusi sabotujú realizáciu „globálnej dôchodkovej reformy“ pripravenej Západom.
7. 4. 2020   Vlko
Európske (takzvané) snakcie proti Rusku sa vždy obrátili proti krajinám ktoré ich začali aplikovať, lebo stratili ruské trhy! Rusko sa velmi rýchlo preorientovalo na nové teritóriá ( Čína, Brazília ... atď)
7. 4. 2020   enriq
Export EU do Ruska sa dostal na úroveň 70% ako bola pred Sankciami na Rusko.Takže komu slúžia sankcie?Nemeckým a Francúzkym firmám.Ale hlúpy občania opakujú to čo im hovoria média a politici.Vyzerá to že sankcie dodržujú iba malé krajiny veľmoci si robia čo chcú.
21. 4. 2020   anonym
niečo podobné v menšom urobili u nás slniečkári na čele s Havlom.Všetky akcie čo malo Slovensko v Rusku zrušili a západ sa tam húfami valil včetne havloidov.Dnes sú tí pohrobkovia nešťastníkov čo to spôsobili Slovensku sú u nás pri moci.
7. 4. 2020   Bild im Zeit
Najnovšia správa z Londýna je, že pán Johnson je síce ešte stále na áre - ale nie preto, že by bol chorý - ako tvrdia štvavé ruské vysielačky - ale len preto, že ho už nudili nezmyslené drísty nákazlivosti COVID-19.
Navyše je úplne lživé tvrdenie, že by bol na pľúcnej ventilácii, keďže ani tá mu nepomohla.
Takže nepodliehajte panike, ktorú sa snažia šíriť rusofilní trollovia - pán Johnoson sa má výborne (asi ako pán Schumacher) a už sa teší na návrat z nemocnice.
Bohužiaľ všask ešte bude musieť chvíľku počkať, lebo z rakvy, ktorú voniesli mu trčalo brušisko :(
To ale zároveň svedčí o výbornom zdravotnom stave tohto strapatého nezbedníka. ktorí iste dotiahne Brexit do úspešného konca ;)
Teda ak mu to Hádes v Tartare dovolí ...
8. 4. 2020   Boris nepije!!!
Boris si dá štamprlu a bude razom fit.
7. 4. 2020   Sklenený Hranol
Nebojte, po COVID-19 príde výbuch megasopky na Islande (či v Indonézii) a potom ešte priletí kilometrový asteroid ...
Lebo sedem morových rán vždy prichádza po sebe, aby priroda tocha nasrala štatistiku ;)
1/2staršie