Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovenskí ekonómovia volajú po bezodkladnom naliatí zdrojov do ekonomiky

6. 4. 2020   Chudobny ucitel v kapitalizme
dufajme utopicky, ze Oravec s Miklosom to nasledne daju zaplatit tym, ktorym sa bude najviac pomahat a nie ako to ma Miklos vo zvyku tým low-income, ktori uz beztak najviac utru hubu.. :D
6. 4. 2020   M.V.
Je koniec rečiam o spoločných európskych hodnotách - realita búcha na dvere.Je treba konkrétne peniaze,hospodárstv o, konkrétne zdravotníctvo. Červený kríž nech sa nestará o modriny migrantov v Melille, tiež WHO a OSN nech sa netvária ako tútori Afriky lebo zdroje skončia, pracovať normálne bez otročenia už nebude môcť nikto. Nech sa africké krajiny konečne spoliehajú na svoje sily a nápady s kultom mladosti o ktorú tam nie je núdza. Treba prestať hladkať nadnárodné monopoly.
6. 4. 2020   yzyz
Ale ekonomovia-pavedaci zabudaju ze ekonomika je ta paveda tak ... Slovenske hospodarstvo nema kapital alebo lepsie. Slovenske hospodarstvo tvoria vacsinou zahranicne firmy ktore zisk davaju do danovych rajov! Slovensko si pozicia od ECB nove euro vytlacene a pojde sa dalej v pohode ... Taketo listy je zbytocne pisat po prve! Ekonomika-ekonomia su pavedy. A po druhe Slovenske hospodarstvo je nalestena bieda-montovaci aut-ako mega lacna pracovna sila. A ty ti zdroje nevytvoria tak!
1/1