Názory čitateľov


Názory k článku:
V čase určenom pre seniorov sú obchody prázdne alebo poloprázdne

22. 4. 2020   Jana
Dnes bol pre dôchodcov vydaný nový zákaz s obmedzením nákupu od 9-11 hod cez týždeň,
a ako majú nakupovať pracujúci dôchodcovia? To už je celkom na hlavu, tieto nezmyselné zákazy pre dávno dospelých, svojprávnych ľudí. Predsa v prvom rade je každý dospelý zodpovedný sám za seba. Alebo po 65ťke sme hŕba už dementných, neschopných hlupákov?
7. 4. 2020   anonym
Mozno je konspiracne "pravdepodobne" ze nemame dostatok seniorov. Alebo seniori nepodliehaju nakupnej horucke, nakolko maju prilis obmedzene zdroje pasivneho rijmu, na opakovane a caste nakupy, niecoho co nepotrebuju. Vymedzeny cas je mozno vyuzity na maximalne maximum, pre senirov, akorat seniori nemaju za co nakupovat, tak ich nakupuje velmi malo, ak vobec.
Mozne je, ze zadkovia svojich predkov, nakupuju svojim seniorom a seniori tak nepotrebuju nakupovat intenzivne v case vyhradenom.
Zazrak je, ze este vobec ziju.
2. 4. 2020   mif
To časové obdobie obdobie nákupu pre dôchodcov nebolo ideálne,pre mamičky ktoré potrebujú nakúpit potraviny na varenie k obedu, pracujúci( robotnici na stavbe) čo si potrebujú kúpiť niečo k obedu.Ideale keby mohli dôchodcovia nakupovať od 7 hod, aj tak sa už curaju po meste.
2. 4. 2020   classic chess
Dôchodcom by malo byť jedno kedy, ale treba im to jasne prikázať. Ale myslím, že dôchodcovia v tomto prípade nie sú tí nedisciplinovaní. A stačili by 2 hodiny. Ja som od začiatku krízy nebol v žiadnom veľkom obchode, kde ľuďom nestačia veľké nákupné vozíky a pomaly budú chodiť nakupovať s prívesmi. Ja si idem raz za týždeň nakúpiť do dvoch rôznych malých obchodov s malou kapsou cez plece a jednou igelitkou. Ešte sa mi nestalo, aby som čakal vonku v rade, alebo aby som niečo v obchode nedostal.
1. 4. 2020   M. V.
Mimochodom. Dôchodca v podstate ani nemá kde získať rúško, ak si neužije alebo deti neobjednajú po 4€ za kus. Miestne úrady majú na weboch len múdre reči a čakajú od dôchodcov, že majú materiál a šijacie stroje. Latexové rukavice ani dezinfekčné prostriedky tiež nie sú dostupné Respirátor treba objednať v Hong Kongu, ale pozor na banky lebo sú to bez prehnanosti obyčajné zderne a menia sadzobníky. V českom alternatívnom vysielači sa dokonca pýtali, či by sa nemohla dočasne zaviesť v domovoch dôchodcov eutanázia. Dôchodcovia môžu minúť na potraviny len istú časť aj keby v reťazci ponúkali božskú ambrósiu. V zahraničí ich vraj mladí gauneri nápadne podobní na ľudí opľúvajú, aby ich nakazili aby zomreli. Doporučujem mužom krátke vlasy, ktoré sa ľahko umývajú, aby ste si takto získaný vírus nepreniesli na lôžko. Čas hrá pre nás proti tomu covidu - stratí virulenciu.
2. 4. 2020   5 €
ja, ako dochodca, som kupil kus po 5 €. za 3 ks 16 € s dopravou. No nekup to !
1. 4. 2020   nalim
ktorý "múdry" človek napísal tento článok???...prídte sa pozrie´t do kaufalndu v trenčíne...bitka o zeleninu medzi dôchodcami a mladými...v čase "pre dôchodcov"...treba sa najskôr rozhliadnuť aj mimo "ba"...aby človek dostal prehľad o jednotlivých prevádzkach...palec dole za tento bezvýznamý článok.
1/1