Názory čitateľov


Názory k článku:
Neprepadajte panike, ani keď vidíte prázdne regály

3. 4. 2020   Vírus Nahrad
Žiadne prázdne regály nikde nie sú.
A to som včera kupoval v strede Bratislavy.
Naopak, v obchodoch je končne menej ľudí.
Tak prázdny obcod som videl len v roku 1969 v Bukurešti.
Dokonca ani regály nemali.
ČI je tá správa pravdivá je ťažko skontrolovať, lebo Trmup nás momentálne do USA nepustí.
A keďže ani EU nevpustí nikoho z USA, tak dúfam, že ten vírus vydrží ešte aspoň 100 rokov ;)
A starý uj Šerbelej si môže poyebať yarmulku ;)
3. 4. 2020   anonym
Panike neprepadame, mame bohate skusenosti z doby pred 30 rokmi.
WC papier nepotrebujeme, staci nam Rude pravo, alebo ine bolsevicke noviny, ktore po specialnom mokume-gane pohybe ruk, sa zmenia na najlepsi krapovy papier.
Ze nebudu banany a mandarinky, pomarance kiwi, alebo avokado, si musia zvyknut zhyckane ludske zdroje, najma narodeny po roku 89. Ze nebude elektrina, internet, alebo benzin, ci nafta, alebo auta, bude asi normalne tiez.
Horsie je, ze vsetky tieto "nedostatky" sa diali v dobe plnej zamestnanosti, plnej brannej povinosti v zavretej ohrade, kde priemysel vyrabal vsetko na export a aj pre domacu spotrebu, frcali JRD, frcala zovocisna a rastlinna vyroba, Studenti chdili na chmelove a zemiakove brigady, lesne brigady a kto nepracoval, bol prizivnik.
V tejto dobe, to bude asi o to tazsie, ze zase bude treba robit aj rukami a to aj spinavu robotu, ak nechceme skapat hladom.
Jedna velka vyhoda je, ze vdaka riadenej genocide, po roku 89, je nas uz menej, ako po II sv. vojne a mozeme sa oddat kludne zase budovaniu nejakej zbytocnej idei, pripadne si vytvorit nieco na sposob Gulagu, zase tazit uran a uhlie, akorat na miesto syfilitickeho Gottwalda, na nas bude vyplazovat penis schyzoidny Matobitch.
3. 4. 2020   ainemunys
Ale z tohoto majú radosť aspoň naši domáci miláčikovia: Konečne aj ľudia nosia náhubky !
3. 4. 2020   classic chess
Konečne múdry článok, ktorý by si mali prečítať všetci "meganákupcovia". Mám 79 rokov a raz za týždeň si zájdem na nákup do obchodu, pri ktorom sa nedá parkovať, teda žiadne veľké nákupné vozíky. Čuduj sa svete, majú všetko v pohode. Po obchode sa pohybuje max. 4-5 ľudí. Výsledkom bezhlavého nakupovania je prežieranie sa bez pohybu a znehodnotenie veľkej časti potravín, ktoré skončia v kontajneroch. Takže Slováci, hurá do veľkopotravín najlepšie s náklaďákom, alebo aspoň s prívesným vozíkom...
1/1