Názory čitateľov


Názory k článku:
R. Sulík je proti návrhu na tzv. blackout, označil ho za likvidačný experiment

1. 4. 2020   Genocidnik
Su rozne formy spachania samovrazdy, alebo rozne formy spachania genocidy.
Jedna z foriem lupeznej sebevrazdy, je vyhlasenie vynimocneho stavu a uzavretie obyvatelov doma. Na strane druhej, uplna necinnost, moze byt formou genocidy, ale to by musela byt podstatne vyssia umrtnost.
V podstate od "Husakovych deti" teda normalizacneho "babyboomu" od roku 1989, de facto vymierame, takze ak politika a ekonomia krajiny, umoznuje vyssi uhyn ludskych zdrojov, ako sa novych narodi, este zijucim ludskym zdrojom, jedna sa o genocidu.
Genocída alebo genocídium je čiastočné alebo úplné vyvraždenie skupiny osôb alebo jej ťažké duševné či telesné poškodenie s cieľom zničiť ju, zvyčajne z náboženských, rasových, jazykových, národnostných, niekedy aj kultúrnych či politických príčin.
https://sk.wiki pedia.org/wiki/Genoc% C3%ADda_(pr%C3%A1vo)
1. 4. 2020   Dobravola Volazdola
„Pokiaľ sa nič mimoriadne neudeje – typu 1000 mŕtvych denne ako v Taliansku – som zásadne proti takýmto experimentom, ako zlikvidovať ekonomiku,“ reagoval Sulík na návrh, ktorý v stredu predstavil premiér.
Miki Černák odkazuje, že s tým by možno vedel pomôcť ...
Že 1000 denne je síce makačka a z toho svalovica jak sviňa - ale v záujme vlsti - dá sa ;)
Ako povedal klasik: "Kde je vôla tam tam je vôl"
1. 4. 2020   fero z BA
plný súhlas, uzavretie krajiny v rámci EU je priam sabotáž myšlienke EU. Hodne podivný nápad tento black out
1. 4. 2020   Karol
Ty si sabotáž myšlienky homo sapiens. Blackout je výpadok elektriny. V tomto prípade je tým myslená odstávka výroby. Žiadna EU s tým nemá nič spoločné.
1/1