Názory čitateľov


Názory k článku:
Európa v stave hibernácie

31. 3. 2020   CQD
x...---...x...---... x...---...x...---...x
31. 3. 2020   anonym
Hybernacia, nieje spravne oznacenie stavu, jedna sa skor o agoniu, pretoze Europska unia, schengensky priestor, prestal de facto existovat.
Navrat do normalu, teda normalizacia kolonii, normalizacia kolonizatorov a normalizacia EU, bude taka mozno 20 rokov trvajuca normalizacia, ako bola u nas, od bratskej pomoci v roku 1968, do roku 1989. Asi zo vsetkym, co sa v normalizacii robilo, teda normalizovalo sa nenormalne a normalne sa potlacilo do uzadia.
31. 3. 2020   Ewiak Ryszard
Táto pandémia zmení svet. Biblia hovorí: "V určenom čase [kráľ severa] sa vráti späť." (Daniel 11:29a) Návrat Ruska v tejto súvislosti znamená tiež veľká kríza, rozpad Európskej únie a NATO. Mnohé krajiny z bývalého východného bloku sa vrátia opäť do ruskej sféry vplyvu.
31. 3. 2020   Pietro
Je mi to ľúto že sa to deje takouto formou,kde ľudia zomierajú na stovky a kto vie kedy a ako to prehrmí, no na druhej strane ľudia si to aj zaslúžili a pripadá mi to ako nejaká výstraha zhora, spamätajte sa a chovajte sa tu na Zemi ako ľudia,lebo ste horší ako zver,ničíte planétu,len pre svoje zisky a chamtivosť, robíte veci čo sú proti prírode ako 70 pohlaví a podobne zvrátenosti, kto je dneska inak orientovaný ako určila príroda tak je pomaly nadčlovek, vediete vojny a vraždíte sa navzájom za ideáli niekoho a niekoľkých ľudí,už to tu raz bolo a ľudstvo na to doplatilo viac 20 mil. mŕtvych a teraz si to znovu musia, túto hrôzu ľudia pretrpieť ,takže chovajte sa akoby ste tu na zemi boli iba na dovolenke.
31. 3. 2020   yzyz
Ekonomika-ekonomia su pavedy na to uz moderne ludske pokolenie nehra! Ide sa cestou miliardy dolarov vyskum-vyvoj antipandemicke lieky a aj vakciny ... A dalej a dalej! Na ekonomiku-ekonomia pavedy a podvody nehraju ani Amerikana Kapitalisti na dlhy banderovci tak! USA-SSA armada oligarchisticka mafia ide sa cestou mega zostatnovania tak!
https://www.lid ovky.cz/svet/prazdne- hotely-a-kongresova-c entra-v-usa-v-nich-ma ji-za-pomoci-armady-v zniknout-stovky-provi zornich.A200331_16261 9_ln_zahranici_ele
1/1