Názory čitateľov


Názory k článku:
Merkury Market otvoril svoje obchody pre živnostníkov

28. 3. 2020   anonym
Legalna diskriminacia, je uz na svete. Teraz kazdy kto ma registrovanu zivnost, alebo s.r.o. moze byt vexlakom na plny uvazok..
27. 3. 2020   Vonz Konope
Jediný drobný problém je v tom, že to ešte ani nezačalo ...
Na druhej strane, mladí si môžu vyskúšať, ako fungoval "komunizmus" :)
Lebo pravdou je, že mal aj zlé stránky:
- uzavreté hranice
- "uhoľné" prázdniny
- úzkoprofilové tovary (ako napríklad rúšky)
Na rúšky som sa bol podívať aj pred bývalým Tuzexom, lenže keď teraz vexláci sedia v parlamente a riadia finančné skupiny, tak ich nemá kto predávať načierno :(
Spomalenie nárastu epidémie je síce fajn, lebo berie ohľad na tých so slabou imunitou - takže sa budú môcť trápiť dlhšie :(
Lenže ekonomika to nevydrží a tak zdraví začnú čoskoro búchať päsťami po stole, že k životu v demokrcaii nie je potrebné len zdravie, ale aj peniaze.
A tie nikto rozdávať nebude, lebo to je protisystémové - okrem toho občania nie sú na to, aby peniaze dostávali, ale na to aby ich odovzdávali.
Máme síce už záporné úroky, ale zápornú daň si môže dovoliť len Kuvajt a aj to len pre domácich.
Okerm toho naši multimilionári v skutočnosti žiadne milióny nemajú - to je len fiktívna hodnota "cenných" papierov čo vlastnia.
Keď firmy popadajú, tak budú vlastniť akurát tie papiere (ktoré majú akurát cenu počmáraného papiera).
Na druhej strane proti tomu víru stále nič nemáme a tak skôr - neskôr bude musieť ochorieť každý, aby si láskavo vytvoril imunitu sám pre seba.
Čiže tento karanténový karneval je vlastne zbytočný (tak ako bolo hádzanie tých pytlov piesku do černobylského reaktora + všetky ostatjné opatrenia, čo vtedy Sovieti urobili - a zničili si tak hospodárstvo)
Čiže najrozumnejšie by bolo identifikovať potenciálne obete nákazy a tie odviezť niekam do Tatier - do veľmi dlhodobej karantény - sanatórie - na náklady štátu)
Tam by mohli čaqať kým nepríde vakcína.
Zvyšok spoločnosti by proste ochorol a vyzdravel - a bolo by po probléme
Ak vo Wuhane - ktorý má 10.000.000 občanov bolo zhruba 4.000 obetí (včítane tých, čo ešte zomrú) - tak na Sovensku by sa jensalo o zhruba 2.000 pacientov, ktorí by sa museli odobrať do tej dlhodobej karantény.
A to je relatívne malé číslo, ktoré by sociáolna poisťovna unielae ľavou zadnou ...
27. 3. 2020   Anonim
predajcovia teda zamestnanci neboli zabezpečeni ochranymi pomôckami nedostali žiadne ruská ani rukavice všetko si museli zaobstarať sami ďakujem a neklamete do médii
27. 3. 2020   Rudo
Spoločnosť MM patrí "poliakom". Je zaujímavé, že sa u nás správajú ako prasce v žite. Naše úrady nevidia porušovanie ZP a doslova zneužívanie naších zamestnancov, ktorí v snahe zabezpečiť si prostriedky na prežitie radšej držia hubu a nefrflú, ako majú byť prepustení. Podobné informácie sú aj z PEPCA. Ale možno poliakom krivdím a o kvalitu pracovných podmienok sa starajú naši takzvaní "manageri", ktorí sa chcú za každú cenu zapáčiť majiteľom.
28. 3. 2020   fero z BA
takto sa úrady správajú aj voči Alze, čech môže všetko.... ani zákaz predaja cez sviatky na nich neplatí
1/1