Názory čitateľov


Názory k článku:
Koronavírus: Kto sú víťazi a kto porazení podnikania v núdzovom režime

26. 3. 2020   Nový Názor
V demokracii sa niekde stala chyba, lebo momentálne sa navzájom obviňujú Taliani, Američania a Číňania že od koho v skutočnosti prišiel COVID-19.
Našich odoborníkov sa bohužiaľ nikto nespýtal, lebo zatiaľ sa síce držíme najlepšie (teda okrem Južnej Kóreje a možno Iránu) ale hlavne 50% z nich s naprostou istotou vie, že to museli byť Rusi. Stále však lepšie než Poľsko, lebo tam to vie rovných 100% ;)
25. 3. 2020   anonym
Nastastie zijeme v kolonii EU, co dava predpoklad, ze na miesto stresu, budeme po krize zase makat na plne obratky, za supernizke mzdy, no predovsetkym na miestach z nizkou pridanou hodnotou prace.
Najviac porazeny, budu hypotekarny otroci, ak kriza bude trvat prilis dlho.
25. 3. 2020   Frantisek Nahnevany
Porazení sú od roku 1993, a nie iba v podnikaní v núdzovom režime, spotrebitelia, zákazníci a vôbec občania platiaci denno-denne pod ZÁMIENKOU DPH v skutočnosti finančne vyššiu daň ako je daň , ktorá sa daňovými subjektami odvádza štátu. Teda keď sa už odvádza.
25. 3. 2020   Tropický Cestovateľ
Po prečítaní správ mám silnú obavu, že dnes bude celé Slovensko trpieť triaškou, nepokojom, nesústredenosťou, búšením srdca, zmätenosťou, ospalosťou, potením, bolesťami hlavy aj kŕčmi ...
A potom im asi odíde pečeň, lebo vraj antimalariká ju ničia (?)
1/1