Názory čitateľov


Názory k článku:
Opatrenia SaS na stlmenie dopadov koronavírusu hodnotia analytici pozitívne

24. 3. 2020   Úsmevný Vírus
Korona vírus umožní pochopiť mladej generácii, ako to v skutočnosti vyzeralo v roku 1968 a rok 1989.
Lebo zatiaľ je to našťastie rovnaké.
Nič sa nič nedeje, iba médiá robia paniku a v útrobách štátnych budov prebieha rekorytarizácia.
Čoskoro sa však iste tiež objavia obete a hrdinovia ...
Keď prvá vlna záumu začne opadať, tak média rýchlo vyfabrikujú obete - čo nie je problém - lebo niekto umiera stále - akurát to treba zdramatizovať, pridať k tomu basovú hudbu a natočiť film - ako napríklad ako si neohrozená mamička roztrhne blúzu, odhali nehcránenú hruď a vrhne sa proti útočiacim vírusom, aby zachránila celú triedu vydesených a plačúcich detí.
Hrdinov vyrábať nebude treba, lebo len čo sa začnú rozdávať medaily a odmeny za odboj protí várusu, tak sa v kŕdloch prihlásia aj sami.
Každopádne čoskoro to doznie - ako zatiaľ vždy a všetko - akurát, keď sa o pol storočia dnešného maloletého raz budú pýtať vnuci, ako to bolo v časoch pandémie - bude musieť horúčkovite premýšľať čo si vymyslí. Našťastie pre seniorov nie je problém vyfabrikovať kaleráb, ktorí im umožní nainscenovť sa do vymyslenej scény v podobne Batmana a vyplešteným očkám zvešťovať ako sa obetoval a zachraňoval svet abuy oni mohli žiť v pokoji a hojnosti :)
Takže pre tých, čo nezačili 1989, ani 1968 - bolo to presne rovnako ...
24. 3. 2020   Chudobny ucitel v kapitalizme
Hayek, Ineko... uz tam chyba len Iness a Gonda z KI.. to je ako keby sa opytali Goebbelsa ako hodnoti Hitlerove opatrenia..
1/1