Názory čitateľov


Názory k článku:
Ak súčasná situácia vyvolá na realitnom trhu zníženie dopytu, korekcie cien nebudú podľa NARKS plošné a výrazné

3. 6. 2020   jana92
Zrejme nebudú až tak výrazné, ale súhlasím celkom s názorom https://www.amazonr eality.sk/ceny-nehnut elnosti-po-korona-kri ze-2020/ že ak koronakríza a vládne opatrenia sa budú vliecť až do ďalšieho roku, tak to citeľné bude. Zas nemýľme si príčiny kríz, 2008 bolo úplne o niečom inom. 35% nezamestnanosť v USA je hrozná, ale treba poznať, aký tam majú zákonník práce. Keď sa to skončí, zrejme väčšina z nich sa naspäť do ráce vráti. Netreba panikáriť, ale ceny pôjdu o niečo dole.
21. 3. 2020   Miro
Uz teraz viem ze pojdu nehnutelnosti dole. Nepotrebujem radu odbornika ktory trepe pre svoj prospech.
Tento koronavirus nas bude boliet este dlho.
20. 3. 2020   Frantisek Nahnevany
Realitný trh . . .
Pri kúpe bytu, domu, pozemku . . . /a nie iba pri týchto položkách/ si všimnite, z čoho alebo z akej sumy prípadne platíte tzv.DPH. Z PRIDANEJ HODNOTY to rozhodne nie je.
20. 3. 2020   anonym
Sucasna situacia, je nezaujimava. Ludske zdroje sedia doma, maju siestu.
Problem je, ze realitny trh v koloniach EU, je chory, rovnako ako cela ekonomika..
Problem mozno nastane a bude o to vatsi, ak subezne klesajucou produkciou prijdu o pracu ludske zdroje, ktore nie ze si nekupia na uver nove byvanie, ale nebudu schopny splacat to, co uz maju na krku. Ciastocne sa to da pokryvat davkami v nezamestnanosti, ale uz potom zas nebudu mat co jest. A u nas davky su len na 6 mesiacov, nie na rok, alebo 2 roky, ako v Germanii.
A kedze nieje rozvinuty trh najomnych bytov a asi ani nebude, ludske zdroje, ktore budu bez prijmu, budu bud migrovat za pracou mimo SR, alebo budu musiet zacat stavat slumy, okolo miest. Ako lacne socialne byvanie, zobrat si priklad z etnik, ktore toto cinia uz asi 70 rokov, na nasom uzemi a ak sa toto prijme ako standard, teda sa bude jednat o reverznu inkluziu, alebo asimilaciu a splynutie z mensinovym etnikom, bude tu nieco, co inde namaju..
Aby vylepsili situaciu v neobyvanych a nesplacanych bytoch a domoch, mozu banky prenajimat tieto nehnutelnosti neoeuropskym obyvatelom z Afriky a podobne, aby dosiahli urcitu inkluziu a premiesanie aj okoliu, ktore este plati splaca.
Potom korektne slovo korekcia, bude znamenat prepad cien, alebo este horsie spojenia slovne-
Pretoze tento drobny virus, celkom vyznamne posunie globalne ludstvo niekam uplne inde.
1/1