Názory čitateľov


Názory k článku:
Karanténa mení zabehnutý program dňa: Držte sa týchto štyroch jednoduchých pravidiel

18. 3. 2020   classic chess
Najprv ma vydesilo, že čo budem robiť sám doma v izolácii a takmer som upadol do depky, ktorú normalne nepoznám. Včera som si bol vziať na otočku v Bratislave najpotrebnejšie veci na prežitie aspoň na 6-8 týždňov. Potom som sa dobre vyspal a ráno som konečne zapol mozgovicu. Rozhodol som sa najprv reorganizovať celý veľký byt na moju karanténu. Začal som vyupratovaním, dezinfekciou a reorganizácio spálne. Takto budem postupovať cez jednotlivé izby a predizbu. Bude nasledovať obývačka, kde mám resty s prepojením starších analógových zaruiadení k novému smart TV prijímaču. Potom ma čaká mnoho rozrobených projektov, zariadení na finalizáciu a otestovanie. Mám nachystané knihy, na ktoré som nemal posledné roky čas. Ak dovolí počasie, môžem sa ísť posadiť do záhrady do altánu na slniečko. Na spracovanie písomnej agendy súvisiacej s mojim koníčkom potrebujem niekoľko dní, možno celý týždeň. Pred časom som zaznamenal písomne veľa snov, ktoré som odkladal roky na písomné spracovanie do krátkych poviedok. Takže som si dnes vytýčil činnosti na niekoľko mesiacov. Keď skončí karanténa, ani si to nevšimnem a zostane mi kopa nevybavených vecí, ktoré som za mesiace domáceho väzenia nestihol. Mám 79 rokov, dúfam, že prežijem a prajem všetkým aby si preusporiadali svoj živo a životné ciele tak, aby pomohli svojmu duševnému zdraviu, neotravovali blízkych a tešili sa každému slnečnému ránu.
19. 3. 2020   Abonent
Hlavne nezízaj celý deň na Pornhub - lebo aj my ostatní chceme ...
18. 3. 2020   anonym
To je pekne..
A teraz si predstavte narkomana, alebo inak drogovo zavisleho, hraca automatov, tipera, alebo alkoholika..
Drogy budu asi najvatsi problem, lebo Slovensko je prevazne tranzitna krajina, narkomanov je malo, ale az dojdu drogy delaerom, bude to najnebezpecenejsia skupina nie ohrozenych, ale ohrozujucich obyvatelov ejto krajiny. Koncentruju sa v mestach a ich cashflow, je na urovni strednej firmy. Chybajuce zdroje, budu nahradzat kriminalitou, ktora bude mat stupajucu tendenciu. Az do vyliecenia.
Hraci automatov, mozu hrat online hry, to este mozno zafunguje. Alkoholici to budu mat najjednoduchsie, spoznate ich pri beznych nakupoch, odlisnou skladbou spotrebneho tovaru v nakupnych kosikoch.
Dalekosiahle nasledky, ten koronavirus bude mat..
1/1