Názory čitateľov


Názory k článku:
Analytici: Zastavenie výroby v automobilkách môže dostať Slovensko do recesie

20. 3. 2020   M.V.
Ešte budeme spomínať, ako bolo na Slovensku dobre, kým sme neodovzdali suverentitu ako to požaduje pani Merkel. Len na nás sa zahoja nezdanenými ziskami, lacnou pracovnou silou a zlou kvalitou , nasúvaním lenivej svetovej chudobý zbrojením a hlásia aj firmy s požiadavkou 20 miliard za zmarenú ťažbu mastenca, čo prevyšuje o 5 miliard celý čistý štátny rozpočet bez rozpočtu samospráv.
19. 3. 2020   adam
Zastavenie výroby bude slabý odvar.PO 3-4 MESIACOCH vynimočnej situacie pre Koronavírus prudko klesne dopyt po automobiloch a to bude Smrť Slovenskej Ekonomiky
18. 3. 2020   fero z BA
slovensko padne do recesie, ale hlavne v chaotickom a nezmyselnom nastavení slovenskej ekonomiky - vďaka súdruhom źo SMERu si to teraz odskáče celá krajina, nielen voliči SMERu
17. 3. 2020   anonym
Napada ma mesto v USA.. Detroit.
Ak v EU, bude raz dakedy nejaky skanzen v zrychlenom case, prierezu par rokov aurtomobiliek a tazby ludskych zrojov v krajinach vychodnej Europy, bude to pravdpodobne Slovensko.
Ale mozno bude aj daco ine..
18. 3. 2020   anonym
Oni majú už dlhšie problémy s odbytom...
17. 3. 2020   Hlas Ulice
Som zvedavý, ktorý ekonóm prvý príde s názorom, že je lacnejšie infikovaných zas...... - no však viete, čo. Najvýkonnejší manager všetkých čiast - Berja - tento neortodoxný prostriedok s úspechom aplikoval na národ, ktorý u nás nemá dobrú povesť - z kotrého však doslova vykopal kozmickú a nukleárnu veľmoc.
Znie to streštene, ale v Južnej Kŕei a Iráne to už asi používajú - a asi nikto nepochybuje, že aj v Severenj Korei. Lebo ich čísla sú dramaticky iné, než tie talianske :(
Každopádne bystrá úvaha, že zavretie všetkých firiem a obchodov asi krajinu dostane do recesie je iste hodná profesúry na Harvarde a aspoň troch Nobelových cien.
Pritom autor zabúda spomenúť, že ak ostanú ľudia bez príjmov tak utešenie stúpne obchod s potkaním mäskom a ak sa ulica dostane k pohodeným roxorovým tyčiam, tak víťazi volieb možno prídu k záveru, že to fakt radšej mohli prenechať Hranolovi ;)
1/1