Názory čitateľov


Názory k článku:
Kolosálny podvod, aký svet nikdy nevidel

16. 9. 2020   odlukapenez.cz
odlukapenez.cz
15. 9. 2020   anonym
Autor clanku moc o bitcoine nevie a preto mu odporucam dostudovat aby zistil v com spociva hodnota btcoinu
15. 9. 2020   Z O Z N A M
ZoznamNezmyslov.sk :-)
15. 9. 2020   N I E
Najväčšou bublinou sú nesplatiteľné štátne dlhy (dlhopisy), druhou najväčšou bublinou sú ničím nekryté (a rýchlo pribúdajúce) štátne "peniaze" a tretou najväčšou bublinou je štátna priebežná penzijna pyramídová hra.
15. 9. 2020   Kuku
Lepsi link:
https://bit.ly/ 33pa644
15. 9. 2020   Kuku
https://www.alza.cz/ bitcoin-odluka-penez- a-statu
15. 9. 2020   kamas12
pff, toto čítame od poslednej krízy 2008 stále
BTC sa ozaj len náhodou objavil vtedy keď oveľa rozsiahlejšia PONZI krachla
hodnota tokenu je daná oi. aj kvalitou siete
a stačí si predstaviť decentralizované služby pomocou.:
STORJ = Google Drive
THETA = Youtube
BAT = mikroplatby v prehliadači
ETH, WAVES, NEO, CARDANO = to ešte ani poriadne nevieme načo všetko by mohli byť dobré
XRP,XLM = transfer peňazí, kryptomien, akcii "skoro" zadarmo
DeFi decentralizované financie, ale to by klasického bankára už asi klepla pepka, ..
.. ako sklárov vo filme Pelíšky .. keby to neboli podvody, Viď SUSHI exit Scam.
Opatrne nakupovat krypto, priemerovať ceny, mať dobre uložený SEED alebo kľúče
nebude veľká chyba.
Atomic wallet a portofólio rôznych mincí v ňom, občas čosi predať z portofólia či nakúpiť cez Gopay na internete tovary.. veď to funguje.
9. 9. 2020   jan
Ak niekto zarobi svoje peniaze a rozhodne sa ich vlozit do kryptomien, tak asi tazko nepracoval..Porovna vat zlato a iluziu je mozne, ale 99,9% ludstva by dalo prednost zlatu, asi historia, skusenost, viera v nieco, co ma cenu aj po tychto pivnych debatach. Par ludi na tom extremne zbohatlo (vedeli co robia a preco to robia), ostatni len naskocili na vlnu (kde skoncia, ukaze cas). Aj u nas v rodine mame na to rozny pohlad, jeden ma BTC a druhy ma AU v trezore, obaja si myslia, ze maju majetok, no neviem, kto by v krize vymenil potraviny za kryptomenu, takze "investori" mozu bluznit kolko potrebuju, nikto, kto bude pestovat potraviny nic ine nebude akceptovat len zbrane, zlato a diamanty.
9. 9. 2020   Lstrxx
tu ide o budúcnosť platenia a so zlatom sa platiť nedá, v kríze vymeníš jednú zlatú mincu za 1 kg ryže, asi tak. Bitcoin vyvezieš za hranice a v ktorejkoľvek krajine si ho vymeníš za fiat. Sa dnes potvrdzuje, že aj kriminálnici uznali, že bitcoin je pre nich "bezpečnejšia" forma transakcií ako konfiškovateľné zlato. Počkaj na krach ponzi fiatu, ako ti predavačka bude vydávať zo 1 oz zlatej mince. Pokiaľ ti zlato nezkonfiškuje štát s detektorom kovov
10. 9. 2020   Allan
Tazko pracujem cely zivot a pravidelne vkladam peniaze do krytpomien...je to fenomen dnesnej doby a nie je problem si v rocnom horizonte privyrobit napriklad na 1 - 2 dovolenky. Treba to vsak vnimat s chladnou hlavou a necakat ze budes v baliku. Pri ponukach tetusiek v bankach ohladom terminovaných uctov a podobne..to sa musim len smiat
6. 9. 2020   jim45
Ti hore sa boja bitcoinu ako cert svatenej vody. Preto si aj vybavili tento clanok. Nemozu si ho totiz vytlacit kolko chcu ako to predvadza FED a ECB. A to je dnes ich hlavna zbran. Bez nej su bezmocni.
7. 9. 2020   Lstrxx
A ovečky im to žerú. Počul niekto niekedy, žeby bol dolár alebo zlato obviňované za obchod s drogami, pranie peňazí, nelegálne činnosti? Ale bitcoin áno. Ale pokiaľ chceme mať decentralizované nezávislé peniaze s prístupov pre všetkých vrátane kriminálnikov, bezdomovcov, gayov, rusov aj židov, tak to musíme akceptovať
9. 9. 2020   bobo
Jim to co pises je ako vykrik proletara z neandertalskej jaskyne. Nikto sa neboji bitcoinu oni veselo s nim obchoduju. Mozno si si vsimol ze zo slovenskej crypto burzy vcera zmizli kryptoaktiva v hodnote 5mil EUR, udajny hacker vraj. Ti tvoji mocni nas uistili ze podali podnet na trestne stihanie a nejake ich opicky to budu vysetrovat. Vysledok pozname... skutok sa nestal. Niektori Slovaci sa nikdy asi nepoucia z pyramidovych hier ala BMG, nezistia si nic o konecnych uzivateloch takychto projektov a budu vykrikovat hluposti na forach ako nejaki neandertalci.
1/3staršie