Názory čitateľov


Názory k článku:
Pre koronavírus hrozí Európe recesia

1. 3. 2020   anonym
Je to vidno aj nasich obchodoch, ze su vykupene zakladne potraviny, ale alkoholom sa prehybaju regale, co nieje typicke, pre mozny "koniec sveta".
26. 2. 2020   M.V.
Ešte nevieme, čo bolo dovezené do Európy na gumových člnoch, asi aj nulové hygienické návyky. Keby sa vírus začal šíriť v tej komunite a ešte by aj mutoval, potrebovali by sme veľa šťastia.
26. 2. 2020   anonym
Tak uz maju vinnika, nieje to zoaden konkretny moloch, ako AIG, alebo Lehmannovy bratia, ani Trump, ale neobycajne obycajny, virus, hrozivy a smrtelny, takze idelany kandidat, na sirenie strachu a paniky, tahanie penazi z vackov este zijucich ludskych zdrojov, neuveritelny kolobeh houna v prirode. Zltacka je malo infekcna, AIDS neucinny, Mor sa da liecit, ale taky koronavirus, to je velky pan.
To je taky portret diabla, smrti a jemu je vsetko dovolene, vsetko zlo, bude len koronavirus, nic ine, len jeho zastavenie, je pre trhy klucove.
Inak bude nas zivot drahsi, smutnejsi a smrt nas bude cakat na kazdom rohu.
26. 2. 2020   optimista
no a treba si k tomu ešte pripočítať fakt, že ľudia sa budú v panike správať ako pri poslednej recesii: budú chcieť mať pre "istotu" doma väčší obnos hotovosti a nárazovo budú vyberať z bánk vo väčších množstvách hotovosť - bude to ako prst ktorý jemne postrčí prvý článok domina a otázka je či sa len prvý článok zakolíše alebo padne a narazí do ďalšieho článku (nehovoriac o tom, že veľa firiem nie je absolútne stavaných na dlhé niekoľkomesačné prestoje)
26. 2. 2020   MM
Korona, nekoroa tento sucasny kvazi rast je neudrzatelny...pump ovat do ekonomiky miliardy eur za 0%...cena penazi 0% niekolko rokov pre komercne banky a skupovanie statneho ci uz aj korporatneho dlhu ECB-ckou napachalo velke skody...vytriezveni e alhoholika liecneho pravidelnym prisunom alkoholu zdarma bude nepredstavitelne... az mam strach ze nemozne, kezde nasledky by mohli privodit smrt...dovolily tomu zajst prilis vysoko, aby to uz nesposobilo vazne problemy ktorym sa pri pripadnom a prirodzenom poklese nevyhneme...
26. 2. 2020   Dig
Môžem s tebou len súhlasiť.
1/1