Názory čitateľov


Názory k článku:
Dane z nehnuteľností sa zvýšili takmer všade

23. 2. 2020   M.V.
Už starí Rimania hovorili, že nie všetko, čo je právne je aj mravné. Zvýšenie nezdaniteľnej časti mzdy vyvolalo chamtivé pudy a mám z toho pocit, že sa organizovaná skupina sprisahala proti ľudu lebo mi to pripomína scény z filmu, keď banditi prepadnú banku.
21. 2. 2020   BORAT
Legálna štátna mafia za svoje zločiny nikdy nemusela a bohužiaľ naďalej nemusí niesť žiadnu zodpovednosť a následky, nikdy nebola a nebude potrestaná, hlavne že od všetkých nás ostatných ju drakonicky požaduje a pod hrozbou trestu vyberá rôzne druhy výpalného, ktoré vzápätí rozkradne a robí si s nami čo sa jej zachce! Oni môžu všetko a my môžeme večné h.vno!
Netvrdím, že komunisti boli dobrí - lebo to nie je pravda - ale nemáte aj tak nepríjemný pocit, že vám niekto pretiahol v roku 1989 predkožku cez hlavu?
Bolo naozaj jedinou vývojovou možnosťou spojiť všetko zlé z komunizmu so všetkým zlým z kapitalizmu a korunovať to inkvizíciou???
S odstupom času môžeme len smutne skonštatovať, že komunizmus bol za h.vno, ale tento v úvodzovkách "kapitalizmus" novodobé dlhové otroctvo stojí za dve!!!
Nové strany, staré ksichty! A keď aj nové ksichty, stále tí istí oligarchovia!
Občania platia a platia! Politici rozkrádajú a rozkrádajú!
Keď sa opozícia dostane k MOČU, tak sa začnú vraždiť medzi sebou...! Tam sú silné EGÁ a jeden K je väčší ako druhý a ten druhý K chce byť viac ako ten prvý. Hlina bude strieľať na Matoviča, Sulík na Kisku a to bude ako " Vtedy na Západe ". Tešíme sa na novovystrúhaných K!
Toto nebudú voľby ale test IQ národa.... Zvoliť si dobrovoľne totalitu a liberálny fašizmus - tak to chce riadne vymleté hlavy....Ale uvidíme....Mainstre am klame až sa práši....Pravdu o stave slovenských hláv sa dozvieme po voľbách....
23. 2. 2020   Frantisek Nahnevany
Komunizmus nikdy a nikde neexistoval.
Komunizmus je teória, ideológia, utópia, fikcia, fantazmagória . . .
26. 2. 2020   misseno@centrum.sk
Hold synku, to je tak, ked si plebs zvolí za vodcu bývalého eštebáka, ktorý rozbije spoločný štát, aby si mohol kradnúť nerušene a vo velkom.
A keď je po 6-7 rokoch drancovania a vytvárania mafianskeho štátu odstavený, plebs si po pár rokoch zvolí ďalšieho komunistu(plus birmovaného), ktorý tvorbu mafianskeho štátu doviedol takmer k dokonalosti a možno mu plebs dá šancu za sebou ešte pre istotu pozametať.
A kedže plebs miluje vodcu, a bez vodcu nedokáže žiť, už je na obzore iný vodca, ktorý sa tvári trošku nahnedlo. Hold gény neoj.beš.
Stačí sa pozrieť do Estonska, malá krajina, ktorá mala horšie štartovaciu pozíciu ako Sovensko, a kde je ten štát teraz. Zadlženie o hodne nižšie, a hlavne tie služby štátu, to je už iná liga.
P.S. pre SNS slováčikov. Váš inteligentný kapitán povedal, že dlh nie je hriech, a na dlh žije celá europa. Kapitán vám zabudol povedať, že dlhy sa musia splácať, a čím viac dlhov, tým vačšie splátky. A keďže super sociálna vláda vodcu mafie za 12 rokov vlády skončila vždy s minimálne miliardovým dlhom na konci roku, tak splátky utešene rastú. A "štát" potrebuje vyžšie dane, tak siahne tam kde može, zdaní plebs ktorý ho volí. A plebs krochtá blahom, lebo vodca mafie zasadil dalšiu ranu sorošovi, židom, maďarom, dzurindovi, neoliberálom a podobne.
26. 2. 2020   CQD
Asi tak.
21. 2. 2020   jim45
Vlastnii nehnutelnosti su jednoducho identifikovatelni v katastri a ked nemaju peniaze mozu predat nehnutelnost. Idealna cielova skupina pre mafiu.
20. 2. 2020   anonym
Je to idealny stav, pre buducu kleptokraciu.
Zvysene dane, mozu este dalej zvysovat.
Okrem toho v mestach parkovne, je nova forme dane, ktora zlacni byvanie, ludskym zdrojom, co nemaju na auto.
20. 2. 2020   fero z BA
obecný vagabundizmus --- zdaňovať už zdanené. A služby a úrovni socializmuz - veľká slabota
20. 2. 2020   anonym
aké služby ? ... občania sa skladajú zlodejom na blahobyt a z práva si urobili bič pre otkokov
20. 2. 2020   anonym
Daň z nehnuteľnosti je len výpalné - koľko krát štát zdaní majetok, ktorý bol nadobudnutý zo zdanených príjmov, z ktorých bola naviac odvedená aj akási daň z pridanej hodnoty ? Je to zámer vytvárať neustále nové a nové dane, vytvárať umelo inflačnú špirálu, ktorá požiera úspory a spolieha sa na neustály rast HDP.
Je to cesta ku kolapsu a sociálnym nepokojom, ktoré sú už za dverami .
20. 2. 2020   anonym
Pred dverami :)
1/1