Názory čitateľov


Názory k článku:
Prečo bohatí bohatnú a ostatní nie

21. 2. 2020   lili140
Zbytočne polemizujete,niekto sa tu hrá na Pána Boha a riadi svet.Všetko dočasne.Čas konca mocipánov sa končí.Možno sa chcechtáte,potom sa nebudete.Čas sa napĺňa.A zrýchľuje sa Božia spravodlivosť.
21. 2. 2020   System je zly
Otazka, kto su ti bohati. Ak su to aozaj ti bohati, co nie su ani v rebrickoch forbess, potom je to jasne. Oni tlacia peniaze z nicoho a uveruju vlady. Takisto vlastnia banky, ktore taktiez vytvaraju peniaze z nicoho a uveruju obcanov a firmy.A my makame a platime jak blbi. A cudujeme sa. V takejto situacii nepomoze ziadne sp"sporenie", najma ak "financne aktiva" ako napr. Etv su taktiez vytvorene tou istou skupinkou. Mozme sa aj usporit k smrti a bohati nebudeme. Treba si precitat napr. Kyosakiho a zistit co mozme robit v nasej situacii, ale bezne financne aktiva nas nezachrania.
21. 2. 2020   anonym
Je to jednoduche.
Otroctvo ma rozne formy. Jedna velmi podstatna klucka, ako zotrocit ludskem zdroje v slobodnej spolocnosti, je dat im na uver to, co potrebuju, alebo si myslia, ze potrebuju vlastnit.
Nakoniec vlastnia prevazne len dlhy, ktore sa dedia, rovnako ako chudoba.
A chudoba je dedicna, dokonca sa da kapitalizovat.
Bohuzial, straty sa socializuju a kapitalizuju zisk, len bohaty.
21. 2. 2020   Luďo
Prečo bohatí bohatnú a ostatní nie---Úple jednoduché , majú financie , a strata +- autobus nie je problém. Podla mna tento članok evokuje nabádanie k investíciám do niečoho čo stredná trieda ?? Všetko má svoj čas a tých svojich 2500cihel a áre v záseku tam stále budú.
21. 2. 2020   ROBO
Potom ste tam ešte zabudli dať, čo vlastní priemerný zadĺžený Slovák (väčšinou nič, v tom lepšom prípade je na nule, v tom horšom jeho dlhy prevyšujú jeho majetok)
21. 2. 2020   M,V.
Vojnový vagabund sa dostane do Európy na študijný program platený z daní Európanov, cestuje si slobodne lebo ľudské práva už prevyšujú občianské práva a voľbami sa nikde nič nezmenilo. Dokonca to smeruje aj k dvom právnym systémom v demograficky zmenených krajinách. O majetkovej nerovnosti a príjmovej nerovnosti sa už teoreticky popísalo všetko.
21. 2. 2020   Frantisek Nahnevany
. . . a daňoví poradcovia dodnes nevedia napríklad čo je to nákupná cena a čo pridaná hodnota.
Nevedia ani čo je to cena /suma/ bez DPH resp. základ dane a čo pridaná hodnota.
Cena /suma/ s DPH detto.
1/1