Názory čitateľov


Názory k článku:
Čína začína prať peniaze, doslova

17. 2. 2020   Globálne Otepľovanie
Nová Kočnerovka práve diskredituje bezvýznamnú riaditeľku naprosto zbytočného Úradu pre ochranu osobných informácií - ktorý si stvorili privatizéri, aby sa im nikto neňúral v pivnici.
Lenže to sa nepodarilo, lebo internet.
A lynčujúci dav sa už vrhol na novú obeť, lebo mu zachutila krv.
To, že aj ich hovory, SMS-ky, vidéa, fotky, kontakty - a všetko ostatné - úplne všetkých, sú už viac rokov zaznamanávané v gigantických serverovniach mobilných operátorv, internetových operátorov, Gioogle, Facebooku - a akadekoho iného, koho to zaujíma - im nedošlo.
Lebo práve to Kočnerova kauza prezradila.
Súkromie skončilo, vážení - a ak máte tie zázračné hodinky, čo vám merajú športové aktivity (a zdravotný stav) - tak len poskytujete o niečo viac údajov, než my ostatní :)
Ste nahí - dokonca nahejší, než nahí, alebo pod terraherzovým scanerom na letisku (že sa minule ochrankárky smiali, keď ste išli cez letiskovú kontrolu vo Schwechate - a nevedeli ste prečo - už viete) - lebo vaše profily odhaľujú vašu dušu - algoritmy ktorými rozmýšľate a hlavne reakcie z ktoých sa dá zostaviť konvolučný model, ako budete reagovať, keď bude treba niečo presadiť - a hlavne ako vám to podať tak aby ste s tým súhlasili - hoci to v skutočnosti nechcete ...
Už to asi je hotové, keď to Europol vypustil von a tak teraz začne diskrétny predaj solventným zamestnávateľom, či politickým stranám.
Že vás nezobrali do zamesntnia, hoci máte nejlepšie vzdelanie, prax a referencie a ešte aj vyzeráte, ako filmová hviezda (a prípadne ste sa aj vyspali s ejčáristom - no asi neviete o tom nádore, čo sa vám robí na pečeni - ale oni už áno ...
1/1