Názory čitateľov


Názory k článku:
Británia by sa mala pripraviť na tvrdé rokovania o obchode s EÚ

16. 2. 2020   Veselý Optimista
Sprostá EU bude míňať čas a energiu ne nekonečné rokovania s Anglickým Královstvom, ktoré ju má v paži.
A má prečo.
Lebo zavetrilo, že po Číne pôjde hore India - a to je jej verná kolónia, kde má svojich ľudí akde verí, že môže urobiť šťastie ešte raz.
Veď polka Britov sú v skutočnosti Indovia (a iní Pakistanci).
India má svoj prísny kastový systém a tak nemusí prácne budovať, čo sa tu snažil Mečiar za desať rokov - a ešte pre pretierať umelým náterom demokracie.
Tu sa pol Slovenska muselo vystrieľať, povybuchovať a pozatýkať - tam
je každému jasné, kde je jeho miesto a žiaden nedotkuteľný si nedovolí správať sa ako Poliak v Londýne. Na to má jej veličentvo ešte stále dosť vlastných lordov - aj keď vymierajú.
Krásne to posledne naznačil nový britský minister financií (pakistanec ženatý s indickou miliardárkou) - že pre Veľkú Britániu je neprijateľné, aby nejakí žobrácki privandrovalci spoza železnej opony mali v UK rovnaké práva, ako verní poddaní královnej z jej bývalých kolónií.
To proste musí skončiť.
A skončilo.
Pogromy prídu až keď po rozvode nastane bitka o "deti".
T.j. keď sa objavia prvé námorné míny v kanáli La Manche ...
16. 2. 2020   fero z BA
ver tomu, že EU nie je sprostá tak, ako si to myslíš. pravdou je, že britániu zaplavili žobrácki privandrovalci z východnej europy. Tak isto je ale pravdou, že británia ešte nezistila, že svet a ani EU sa už dávno netočí okolo dákeho commonwealthu, británia príde o severné írsko a škótsko a z bývalej veľmoci ostane v rámci europskeho priestoru silná, ale v rámci sveta už len krajina, ktorá nebude mať zásadný vplyv na nič. A to nehovorím o rizikách z USA, ktoré si britániu dajú ako predkrm na raňajky. Briti urobili strategickú zásadnú chybu
17. 2. 2020   Jozef
ferko,zase mas nalestenu vestecku gulicku ?ale chod ty huncut jeden
17. 2. 2020   Pagaštan Zebrí
S Írmi som sa o tom bavil, ale keď som im vysvetlil, že v EU ostať nemôžu, lebo visia na nenávidenom anglickom cecku a odtrhnutie proste neustoja - tak iba smutne prikývli. Ale elita to v pube povedať nemôže, lebo by dostali nakladačku. Angličania s nimi totiž voľakedy urobili to, čo s nami chceli Maďari. Lenže im sa to podarilo - Írsko je vlastne druhé Anglicko, len chudobnejšie. A vinní sme my, lebo my sme stadiaľto vyhnali Keltov, hoci tu postavili doslova čínsky múr a tak skončili až pri Atlantiku, lebo ďalej sa už nedalo :(
A čoje nejhoršie, tak skrz zasrané, smradľavé ryby teraz vypukne III. svetová vojna, lebo Angláni ani Frantíci nie sú ochotní pustiť v Kanáli ani mimimeter. A podobne, ako Pakoši a Indovia - aj oni sú nukleárne mocnosti a nebude dlho trvať, kedy začnú napínať svaly. Žabožrúti sú síce silnejší, ale poddaní jej Veličenstva berú rakety z Ameriky a Trump im iste rád predá o čo len požiadajú (ako vo WWII). A oni sú ochotní aj predať kráľovské klenoty a žrať potkany, než aby sa zbavili svojej imperiálnej pýchy. Šak si tam iste bol.
No a tu -na kontinente - sa furt niekto s niekým mydlil - historicky hlavne Francúzi, Briti, Nemci a Rusi.
Teraz sú Nemci s Rusmi pod jednou duchnou (keď sa konečne zbavili Amíkov) a je im sveta žiť. Francúzi sú zatiaľ kľudní, lebo tiež dostali svoj kus. Ale Briti vypadli z košiara a čoskoro to začne robiť zlú krv (keď sa im nebude dariť bude zle - lebo budú lynčovať Poliakov - a keď sa im dariť bude . bude ešte horšie, lebo všetci im začneme závidieť).
Lebo čo je dnes iné, než posledných 500 rokov ?
Akurát smartfóny :(
1/1