Názory čitateľov


Názory k článku:
Satelit Medziháj by mal byť v réžii radnice

15. 2. 2020   anonym
Co je to "Satelit Medziháj by mal byť v réžii radnice".
Maju tam aj nejake ine silove zlozky v tej TT, ako suboj mafie, stavebneho uradu, alebo nejakych ilegalnych developkarov, pripadne nejake militanntno- stavebne obcianske zdruzenie, alebo nejake autonomne nizssie uzemne celky, pripadne nejakych dlasich reziserov, co doteraz vladli stavebnemu rozvoju TT?
Priznava snad mesto TT, ze nemali doteraz v rezii vystavbu?
15. 2. 2020   anonym
Prelozene z newspeaku.
V TT, vyrastie dalsia nudzova kolonia.
Autobus tam chodit mozno bude, ak bude na naftu.
Elektricku tam nemaju, Trolejbusy su sice ekologicke, ale drahe.
Problem tejto lokality, spociva v tom, ze to daleko peso do PSA, aj na kolobezke elektrickej, mimo dojazd. Ak vas neprevalcuje na bike ranny a vecerny trafik, smerom na Druzbu, uzijete si krasne byvaie, ktore budu ludske zdroje splacat do konca zivota.
P.s. Co je to individulana bytova vystavba?
Ako si moze individualne postavat niekto byt?
Akoze kazda etaz panelaku, keby bola individualne stavana, by bola nakoniec nieco, ako pliesen na chlebe. Aj ta ma nejaku organizacnu strukturu.
Keby vedla Modranky, postavalo mesto Trnava, jedno trocha modernejsie, panelakove sidlisko aj z kratkou tratou elektricky, alebo trolejbusovou linkou v znameni brutalizmu a podstandardu, pre PSA, tak ludske zdroje zahynu stastim, ze by mohli zase osidlovat panelaky.
A keby odisiel PSA, tak v relativne prijemenj dojazdovej vzdialenosti od BA, by mohl vzniknut taky "zatepleny lunik 9"..
4. 3. 2020   anonym
Nazory hodne psychicky choreho jedinca...nabuduce netreba vynechat davku liekov. prajem pekny den.
19. 6. 2020   anonym
Dufam, ze myslis toho psychicky choreho jedinca Brocku.
1/1