Názory čitateľov


Názory k článku:
V čom tkvie tajomstvo výberu akcií

23. 2. 2020   nazor
je to ako v rulete... cize kasino :D
24. 2. 2020   anonym
Nie, nie kasíno je úplne niečo iné, lebo pri kasíne máš presne dané pravidlá. Poznáš matematickú pravdepodobnosť a dobu kedy sa ukončí tvoja stávka. U investovania nie je nič dané. Ani pravdepodobnosť, ani čas.
Napríklad spoločnosť Apple bola možno desať rokov skoro na mizine, veľmi veľa investorov to vzdalo a teraz aha. A to že je momentálne Apple najhodnotnejšia firma sveta vôbec nič neznamená, kľudne sa do roka môže položiť. Je to vrcholne nepravdepodobné, ale nie vylúčené. :-D A máš tu plno iných kráľov ako Nokiu, BlackBerry.
23. 2. 2020   vas pan
naivny clanok.. na akciach sa da zarobit len ako insider trading.. bud mas informaciu alebo varis z vody a to si mozes dat rovno tiket na basketbal...
23. 2. 2020   anonym
Myslíš investovanie do CFD alebo priamy nákup do akcií.
Lebo toto platí skôr pre investovanie do CFD. Priamy nákup akcií väčšinou z dlhodobého hľadiska vychádza a nákup indexových fondov (napr. SP500) pri pravidelnom investovaní nad 10 rokov vychádza takmer na isto nad 10% p.a.
24. 2. 2020   anonym
Nemôžem súhlasiť... Celé investovanie je založené na reinvestovaní ziskov kapitalistami. Čiže nikto z trhu neodchádza s balíkom peňazí, všetci chcú mať viac. Za týchto okolností by som s názorom súhlasil, ale od tridsiatych rokov sa to poriadne nezje_alo. A nikto nevie ani nevie odhadnuť, čo bude keď sa to poriadne zje_e. Čiže ak sa rozhoduješ podľa toho čo bolo doteraz, môžeš mať pocit, že je to bezpečné. Ale ak zahrnieš do rozhodovania aj možné scenáre budúceho vývoja, tak je všetko neisté ako psovi večera. (Pozri na starý Rím, pozíciu katolíckej cirkvi, komunizmus ... žiadny strom nerastie do neba.)
24. 2. 2020   edo
BTW tu mozes aj nadavky pisat.
1/1