Názory čitateľov


Názory k článku:
Európske krajiny prišili o svoj najcennejší kapitál, dnes ho chcú naspäť

7. 2. 2020   anonym
Najcennejsi kapital zosatrol a opotreboval sa.
V koloniach sa po 89roku, prestal mnozit.
takze pristupom nesetrnym a znacne enhospodarnym, doslo k devalvacii.
Kvantitativne uvolnovanie africkych a Blizkovychodnych migrantov, do europskej kultury, prinesie akorat Islam, ktory ma uplne ine priority, ako tvorit cenny kapital.
Najcennejsi kapital, budu uz len burky, mesity a odrezane hlavy. Potom este tradicny chov oviec, pre tradicny halal.
6. 2. 2020   anonym
Naproiklad Slopakistan, ako kolonia EU, neprichadza len o mozgy, ale prichadza o ruky.
Migrujuce ludske zdroje, si neberu zo sebou len hlavy a ruky ale najma penisy a vginy.
Ostavaju uz len bezmozgovia, viditelny v reprezentacii krajiny v podobe politikov, spevakov a oligarchie. A este obzivnute pohlavne organy.
Odidene mozgy, ruky a pohlavne organy rozmnozovacie, znamenaju trvalu genocidu Slovenska, ktoru nenahradia ani migranti z Afriky, ani povodne etnikum Roomske, hoci maju vysoku porodnost, ale len na plne davky, pracu a dane neplatia, ani odvody, ani poplatky. Rovnako migranti profesny, co pracuju v Slopakistane v montovniach, tu za mzdy poberane za ich pracu, neumoznuju timto ludom zit a usadit sa, len exportovat svoju mzdu do regonov, kde im to staci na byvanie a zivot, pripadne na zalozenie rodiny.
6. 2. 2020   Milionár z Paneláku
Ja som emigroval v 56-ke :)
A nikto ma už nechce nazad - ani s dvoma vysokými školami, a ďalším vzdelávaním v Oxforde :(
Vlaste to je ale výhoda, lebo teraz žijem v troch krajinách naraz a keď si zbehnem nakúpiť do Lidla, vlastne ani neviem, kde momentálne som, lebo vo všetkých sa - zhodou okolností - našťastie platí Eurom.
Ryanairom je to ako električkou z Rače do Dúbravky, takže žiť v 3 EU krajinách je zrejme ako žiť v new Yorku, Tokiu, či inej mega-metropole.
Na druhej strane je príjemné sa v horúcom lete ochladiť a v studenej zime ohriať, aj keď väčšina ľudí - to z neznámeho dôvodu - robí presne opačne.
Čo však má nezanedbateľné ekonomické výhody ;)
Asi ako oslavovať Vianoce po Novom roku (aj tak ten termín nesedí, lebo v stredoveku zmenili kalendár :)))
6. 2. 2020   fero z BA
Slovensko ešte veľmi tvrdo doplatí na týchto smeráckych komunistov za posledných 12 rokov, v zdevastovanej krajine vzdelaní ľudia nechcú žiť
6. 2. 2020   jojo
uz len vladam sa da verit ako nasej vlade
6. 2. 2020   anonym
V 500€ podnájomoch/splátka ch sa veru ťažko rodí !
6. 2. 2020   ROBO
Eurokomunisti sa konečne zobudili. Zabudli však na to, že odliv najcennejšieho kapitálu nespôsobujú zlí kapitalisti z USA, ale oni sami, t.j. ich hlúpe a populistické zásahy do ekonomiky. To je ako keď zlodej kričí...chyťte zlodeja.
6. 2. 2020   M.V.
Presne tak. Ešte v 89-tom pred prevratom sa náš súdruh kádrovák rehotal, že vysokoškolákmi môže dláždiť chodniky, ale bola to jeho chyba prvého druhu.
7. 2. 2020   PoorTeacher
aki eurokomunisti.. ved ich z kolonii a periferie vyhnal kapitalizmus..
1/1