Názory čitateľov


Názory k článku:
Banková únia: Chýba nám celoeurópsky systém na ochranu pred kybernetickými útokmi

15. 2. 2020   lenka
A to si nemozu zaplatit ochranu od dakej firmy co predtym vyrabala vyrusy a teraz robi antivyrusy?
15. 2. 2020   anonym
Odkaz pre Banstersku uniu.
NAjvatsi kyberneticky utok, je potlacanie hotovosti a jej zakaz. Digitalizacie finacii, su a budu najvatsim historicky zaznamenanym utokom na slobodu, sukromie, pripadne na zivot kazdeho jednotlivca.
15. 2. 2020   anynym
Jediné čo chýba, je zbavenie sa toho bruselského jarma, ktorý už nevie akú ko...... by už vymyslel aby dostal jednotlivé štáty na reťaz závislosti a otroctva.
15. 2. 2020   Alkapone Zhradu
Zastavte Microsoft, Facebook & spol.a zbavíte sa kybernetických útokov.
Lenže vy hľadáte vymyslených, filmových hackerských študentov a geniálnu severkórejskú armádu - čo sú v skutočnosti iba krúžalky salámy, ktorú vyfabrikovali a podhodili vám pod raťafáky, tí čo vás vyzliekajú z peňazí elegantnejšie - a hlavne účinnejšie, než 1000 talianských mafií ...
Chcete níjsť skutočného vinníka ?
Tak použite neklamnú a železobetónovú navigáciu - choďte za peniazmi.
Ale radšej nie, lebo ešte sa vám niečo môže stať.
A už vôbec neskúšajte zistiť kto je skutočným majiteľom týchto koncernov a kto iba bielym koníkom.
Že chcete vedieť viac ?
Tak hľadajte Rubikon a Minervu :)
A aj sa skúste zamyslieť, ako je možné, že supertajné (ale aj superdrahé) satelitné mapy - za ktorých vyzradenie by bol ešte pred 30-timi rokmi trest smrti nielen v ZSSR - ale aj v USA - sa jedného pekného, demokratického dňa dostali von len tak - cez neznámu firmičku nadšených, mladých informatikov - z ktorej sa čosokro stal svetový gigant, ktorého ste nútení používať denne ?
Pritom táto firma nevymyslela nič nové - lebo x-rovnakých produktov existovalo už 10 rokov predtým - a aj vzniká dodnes. Vyhrať v skutočnosti však mohol len ten, kto mal za chrbtom nekonečný kapitál a mohol investovať do infraštruktúry s brutalitou - inde než v Amerike - nemožnou. Ak vám ešte stále nedoplo, tak si nekazte deň a nechajte to tak. Nemajte strach bude o vás postarané ;) Však na to to celé je a svojim autoritám iste dôverujete. Predsanežijeme v nejakej Svini a keď aj áno - tak tá je určite len na zlom východe :) Lebo na dobrom Západe sa také niečo nemôže stať. Lepšie povedané už nemôže stať, lebo touto fázou oni prešli asi tak pred 60-timi rokmi :)))
15. 2. 2020   kalanetika lieči
Si frustrovaná vibráciami svojho elektrického zariadenia? Nevadí!
Hackli ti tvoje robotické rameno, neposlúcha chápadlo? Nevadí!
Máš šéfa kreténa a nevie oceniť tvoje sociálne a zdravotné zlepšováky vo firme? Nevadí!
....a nevadí! a Nevadí! a NEVADÍ!!! a povedz si sto krát "nevadí."
15. 2. 2020   Weber
Toto pomáha, keď chce niekto vysledovať zásielku cez DHL :)
Alebo cez DHL neposielať a keď predávajúci povie, že používa len túto kuriérsku spoločnosť, tak poďakovať a kúpiť si radšej krabicu cukríkov.
Ale dá sa to použiť aj ako zbraň pre naozaj dokoanlý zločin - posielať tak darčeky ľuďom, ak chcete aby skončili na psychiatrii, alebo s infarktom myokardu. Ak obeť nie je ostrieľaný hráč počítačových hier (alebo nepozná kalanetiku), tak úspech je zaručený a pritom ešte budete za filantropa.
15. 2. 2020   Lu100ut zverinec
Ja posielam výhradne cez holuba. Taký holub poštový je vďačné zviera, riskuje zožratie divokým jastrabom, preletí kilometre a státisíce mesečuseckých námorných míl len za to že mu dáš trochu nažrať a trochu zaebehať s jeho andulkou.
Nezanecháva uhlíkové stopy občasne len trus ale holub vo výcviku je užitočné zviera.
Chováš holuby? Robíš dobre.? Netrov Jastrabi!!!, lebo ťa frítzli odbachnú za porušovanie živočístva a rastlinstva a zverstva. (vieš tí vyholení ochranári so loveckými zbraňami)
1/1