Názory čitateľov


Názory k článku:
Ekonomický rast nás môže zhodiť do priepasti

8. 2. 2020   Zlé Dobro
Klasickým vzdelaním sa bohužiaľ nedá vysvetliť - ani pochopiť - ako je možné, že v priebehu niekoľkých dní hodnota spoločnosti Tesla vyskočila na viac ako 100 miliárd dolárov - ani trpezlivosť investorov spoločnosti Uber, ktorá počas svojej existencie nezarobila ani dolár, ale každý rok navyšuje svoju stratu o ďalšie miliardy (podobne, ako aj zvyšok USA).
Zrejme ale vedia vysvetliť v najbližšej synagoge ako je možné, že Zuckerberg ľavou zadnou vyhodil za WhatsApp 20 miliárd dolárov - ktorý zrejme mohol mať zadarmo (lebo majitelia WhatsAppu sa zúfalo - no neúspešne - chceli vo Facebooku zamestnať) - pričom jeho rovesníci dvakrát zvážia, keď majú zaplatiť miliardukrát nižšiu útratu ;)
Joseph Heller naprísal, že Aarfy nevidel, že má muchy v očiach, pretože mal muchy v očiach a tak to nemohol vidieť.
Keby žil dnes, tak by napísal, že nevidíte, že vám pretiahli predkožky cez hlavy, lebo máte pretiahnuté predkožky cez hlavy.
Dnes už aj ženy ...
8. 2. 2020   anonym
Padame na dno, aj bez ekonomickeho rastu.
Staci na to 40r vlady bolsevika a pokusy ich deti a nomenklaturnych kadrov, nasledne pokusy o demokraciu, poslednych 30r.
Pripada mi to ako ked sa niekto pokusa presvedcit sam seba o uzitocnosti nadoroveho ochorenia a dava mu rozne mena, alebo lubive prirovnania.
8. 2. 2020   pridaj Uber do Jarku
Slováci neboli nikdy zdravý národ. Najprv nás znásilňovala tisícročná včela bila bičíkom naše staré matere stojace rozkročmo nad lánom krumplov, potom nás trochu povyhladzovali holé árijské hlavy, komunisti zmadžgorili rozumy kultúru a vieru a nakoniec spratkovia vyšinutých rudých diablov dorástli na svoju životnú úlohu mafióznych malomeštiakov čo utratia na talianský oblek za posledné na plese pre postihnutých chudákov čo nemajú ani na zaplatenie účtov a utekajú ,"pomalé romale", do británie kde ich už medzičasom nechcú lebo pochopili že ich pridaná hodnota je ubraná hodnota pre Angličanov.
8. 2. 2020   fero z BA
to, že si nechávame dlhé stáročia s...ť na hlavu o niečom svedčí. A tá vizitka je veľmi nelichotivá
1/1