Názory čitateľov


Názory k článku:
Takmer 8 % slovenských domácností nedokáže platiť účty za bývanie načas

25. 1. 2020   jim45
Toto je prechadzka slnkom zaliatym udolim proti tomu co pride, ked ECB zdvihne inflaciu na 2%, cize uroky na hypotekach na 4,5%. Potom budeme uvadzat percento platicov, aby sme usetrili na cisliciach.
24. 1. 2020   M.V.
Každý rok sa zdražuje cena tepla z centrálnych zdrojov o 5% a vraj by to bolo oveľa viac, keby nebol úrad pre reguláciu sieťových odvetví. Takmer rovnako vodné, stočné a naviac daň z nehnuteeľností. Spúšťačom bol nápad zvýšiť nezdaniteľnú časť mzdy, poklesol príjem obcí a tie sa vrhli na občanov. Mali sme taký prípad a dvakrát sme hlasovali, že obyvateľku bytu nedáme na exekútorské konanie, napokon zomrela a teraz sa to prenieslo do dedičského konania, ale také termíny žiadne sieťové odvetvia nemajú.
25. 1. 2020   jim45
Teplarne zacali nehanebne okradat obcanov uz tesne po revolucii. Je to jeden z najvynosnejsich byznysov politikov. Cesi si toto svinstvo rychlo vsimli a urobili opatrenia proti prudkemu rastu cien tepla. Slovaci nechali toto megasvinstvo tak a tym zrazili Slovensko na uroven rozvojoveho sveta.
24. 1. 2020   yzyz
Umely politicky rezim Hejslovenska oligarch kabala mafia neoliberalna bolsevicka demo-kracia melie z posledneho ... Na global sachovnici! Cisla z Hejslovenska su astronomicke-katast roficke. 800 000. tisic ludi na Slovensku extremna chudoba, 600 000. tisic ludi zaraba na cierno. 3.5. miliona exekucii na Hejslovensku zaseknute, kolaps, bankrot statu ako celku. 500 000. tisic ludi ma mensii dochodok ako 500. eurolir z eurodochodcov ... Toto je koniec Hejslovenska ako statu a narodu a celku!
24. 1. 2020   Frantisek Nahnevany
K exekúciám.
Exekútor, ktorý si k svojej odmene účtuje a následne inkasuje tzv.DPH /tzv.daň z pridanej hodnoty/ je podvodník.
25. 1. 2020   jim45
Cisla o dovere v policiu, prokuraturu a sudy su davno za hranicou udrzatelnosti demokracie. Vladu zoberu do ruk kotlebovci a co bude so Slovenskom? Chudobna preslapujuca skorumpovana rozkradnuta krajina typu Moldavsko. Keby som mohol, okamzite odchadzam. Najblizsich 100 rokov tu nebude normalny stat.
24. 1. 2020   Peniaze Voňajú
Peniaze sú vlastne materializovaný Jing a Jang, dobro a zlo, Boh a Diabol.
Ak je pravdou, že Kočner nechal zabiť Kuciaka, tak je až smiešne, že za to môžu len a len peniaze. Lebo Kočner chcel viac a viac - a bohužiaľ musel chcieť viac a viac aby dokázal udržať svoj životný štýl, Kuciak chcel peniaze aby postavil dom a tak zúfalo koňoval 12 hodín v robote (a potom ešte na dome) - a tak neváhal vŕtať sa v cudzích veciach a suplovať činnosť orgánov, ktoré majú túto činnosť hradenú z peňazí daňových poplatníkov. Marček chcel peniaze, Szabo chcel peniaze - ale aj Toth, Zsuzsová, Kriak - a všetci ostatní. Lebo nikto nič proti nikomu nemal. Ak by bol Kočner dal tie peniaze, čo dal Tothovi radšej Kuciakovi, tak ten z nich mohol dať časť Marčekovi a ten by mu s radosťou pomáhal na stavbe, namiesto aby ho zastrelil :( Smutné a šialené zároveň. Ale ani Šanta, či Lipšic to nerobia z lásky k blížnemu - či z nenávisit k tomu istému. Lipšiciovi svietia pred očami dva milióny (nevieme, ako je tou nás - ale z tlače vieme, koľko berú americkí právnici - a aké omrvinky ostanú pozostalým - a zrejme tam smerujeme). Na druhej strane je však úžasné ako peniaze dokážu spájať ľudí. Lebo keby všetci mali rovnako (a nemohli mať viac), tak by nebol dôvod aby sa títo ľudia stretli a každý by zrejme žil odizolovaný v svojej ulite - aby mal od ostatných pokoj. Takže peniaze vlastne ľudí spájajú (niektorí si myslia, že aj sex - ale po rozvode veľmi rýchlo zistia o čo v tej "láske za hrob" v skutočnosti išlo). Lebo vždy ide len o to jediné čo má cenu, čo je zmyslom života, čo je konečným cieľom, čo je jedinou skutočnou láskou a čo je začiatkom aj koncom - o peniaze ;)
24. 1. 2020   Frantisek Nahnevany
Na účtoch za bývanie /a nie iba pri týchto účtoch/, ak tieto obsahujú tzv.DPH, si všimnite z čoho resp. z akej sumy prípadne platíte spomínanú tzv.DPH. Z PRIDANEJ HODNOTY to rozhodne nie je.
1/1