Názory čitateľov


Názory k článku:
Partizánske má za zbúranie výškovej budovy zaplatiť takmer 480.000 eur bez DPH

22. 1. 2020   Pravda Bolí
Keď zavadzia kostolu, tak by to mohla zaplatiť cirkev, nie ?
Inak hrozí, že Židovská náboženská obec môže požadovať zbúranie mosta SNP, ktorý postavili tam,kde len preto, aby židovská synagoga nerušila výhľad na katolícku konkatedrálu.
Bán Boh zaplať tu nemáme mešity ;)
Ale najsmiešnejšie je,že zvlčilí komunisti presťahovali za totality v severných Čechách kostol, aby mohli rozšíriť povrchovú baňu hnedé uhlie a kostol nemuseli zbúrať (!) To bolo v tom časenevídané dielo v celej európe, lebo na to museli postaviť špeciálne koľajnice, obrovcký a neuveriteľne ťažký kostolnadvihnúť tak, aby sa nerozsypal - a pomaličky presunúť o niekoľko sto metrov na nové miesto ...
Ale to je dnes tajné a nikto to neprizná - lebo o čo lepšie znie vyfabrikovaná kravina, že komunisti búrali kostoly - pričom ja pravdou, že na slávnom Západe z nich tou dobou robili telocvične (videné v Oxforde).
Toto si dnes veru netrúfne zverejniť žiaden investigatívny novinár.
23. 1. 2020   xxx
Kostoly prenášali dokonca aj zo zaplavených území - priehrady, drevený najväčší drevený kostol zo zatopenej Palúdze, dokonca čiastočne preniesli aj murovanú vežu. Komunisti tak "bojovali" proti cirkvi, že po 45 rokoch boli stále plné kostoly. Som zvedavý aké budú plné o 14 rokov, keďže Vatikán svojou hlúposťou a staraním sa do rodín vyháňa ľudí z kostolov.
22. 1. 2020   Frantisek Nahnevany
Pri sumách 479 999 Euro a 577 048 Euro nie je známa výška sumy pridanej hodnoty.
22. 1. 2020   sedliacka
14 poschodová za 600 tisíc a v Prešove za milión. Vidíte v tom nejaký rozdiel?
22. 1. 2020   linda
Tak snad im v Presove s tou cenou pomozu plynarne a telekomunikacny operator, ci sa mylim? Co myslite?
22. 1. 2020   Člen Základného Stáda
Ste ešte nevideli dodatky.
Alebo si myslíte, že zatknutím Kočnera skončila "demoleptokracia" ?
Naopak.
1) všetci už vedia ako funguje demokracia naozaj- a tak si zvyknú
2) všetci už vedia, že na najvyšších a voľakedy najrešpektovanejšíc h postoch sú tí najväčší trubirohovia - dokonca zrejme väčší, než hocikto z ulice (bravúrne dokázal pán Trnka - za to mu patrí najvyššie štátne vyznamenanie - rád zlatého k...ta s vavrínovými listmi)
3) všetci novinári už vedia, že sloboda slova končí 9mm projektilom a tak už zrejme budú radšej písať o globálom otepľovaní a ako 15-ročné decko vysvetľuje vodcom sveta, čo majú robiť (keďže zrejme všetci majú osobnostný profil pána Trnku - tak sa tomu vôbec nečudujem ;)
Koniec koncov daňové úniky má strážiť finančná správa a gigantický policajno-justičný aparát - a nie nejaký novinárček - lebotá je za to (veľmi dobre) platená a disponuje nielen kukláčmi, ale hoci aj armádou a podľa vlastnej ľubovôle ...
22. 1. 2020   Frantisek Nahnevany
Daňové úniky.
Od roku 1993 sa pri tzv.DPH kumulujú straty.
Suma, ktorú spotrebitelia, zákazníci a vôbec občania pod zámienkou DPH od roku 1993 denno-denne platia sa rozhodne v plnej výške štátu neodvádza. Štátu sa odvádza, teda keď sa už odvádza, iba zlomok sumy dane, ktorú naivní a nič netušiaci spotrebitelia, zákazníci a vôbec občania pod ikonou DPH od roku 1993 "v dobrej viere" denno-denne platia. A nie štátu, ale daňovým subjektom /podnikateľom, obchodníkom, exekútorom, s.r.o., a.s., . . .
1/1