Názory čitateľov


Názory k článku:
Pellegrini: Nezamestnanosť prestala byť na Slovensku problémom

21. 1. 2020   anonym
Prelozene z new speaku.
Nezamestnanost nikdy nebola v Slopakistane problemom.
Lebo ked bola nezamestnanost vysoka, tak sa na nezamestnanych z vysoka sralo a vyradovalo sa tak velmi intenzivne, ze dnes prakticky nemame nezamestnanych.
Ked jenezamestnanost nizka, tak sa kasle na to, kolko motoroci zarabaju a ich minimalka, nikoho nezaujima, lebo je to vraj vyssia kvalita zivota, ako byt nezamestnanym.
23. 1. 2020   apoliticky
Tentopoliticky pajac, ktory sa nazyva premierom...je na mile vzdialeny od reality beznych ludi !...zije si v tej svojej bubline ako vacsina jeho partajnikov !...toto uz musi skoncit !...volim LSNS !
21. 1. 2020   jim45
Info priamo od pracovnicky uradu prace. V krajoch s najvyssou nezamestnanostou je nezamestnanost 13% a pracu je mozne zohnat len cez znamosti. Tento Pellegrini rozprava nieco uplne ine. Tak potom uz naozaj neviem, kto ma pravdu.
21. 1. 2020   Jozef
Aký je rozdiel medzi tými čo sú evidovaní na UP a zamestnanými, ktorí robia za minimálnu, alebo za takmer minimálnu mzdu a ktorých je väčšina? Žiadny! Všetci živoria!! To nám pán premiér ale už nepovedal.
21. 1. 2020   Svine všetkých krajín spojte sa !
Trnka práve prehral Ficovi voľby :)
Obľubené: "Trestný čin sa nestal" už totiž ľudí omrzelo a chcú krv.
Tú by im však mohol dať akurát Matovič a Kotleba - lebo ostatní sa so svojou agendou diskvalifikovali už za Dzurindu a Radičovej.
Navyše taký Kollár by s kľudom mohol sedieť na Kočnerovej lavici ...
Matovič síce dokázal elegantne zostreliť dvoch námestníkov generálneho prokurátora - čo určite chcelo obrovskú odvahu a predstavovalo mimoriadne riziko - lebo (ako vidíme) generálny prokurátor generálnemu prokurátorovi oko nevykole (čo je logické, lebo aj lekári odjakživa pochovávajú svojich pacientov spoločne).
Terminátor Matovič sa ale zatiaľ bohužiaľ zabudol predstaviť ako konštruktér a z výborného octu nebýva vždy dobré víno :(
Takže si zrejme zase raz trocha zapochodujeme a zahajlujeme ...
Politika založená na boji proti našim opáleným spoluobčanom je však dosť nezmyselná, lebo im niet čo ukradnúť - a internet im nedovolí robiť nič iné, než aj tým ostatným.
Že by svitalo na nacizmus s ľudskou tvárou ?
Každopádne nech svine robia hocičo - a môžu to nazvať akokoľvek honose, vždy im z toho vylezie len svinčík ...
21. 1. 2020   jim45
Tzv. slobodne media uberaju Kotlebovi automaticky 4%. Pozor na pocitacove spocitavanie hlasov a kontrolovat vychadzajucich. Tzv. demograti su schopni najhorsich svinstiev.
21. 1. 2020   @@@
ale je problemom ....čo nedavno vyplynulo aj z jedneho prieskumu kde 20% ludi stale považuje nezamestnanosť za problem ....to že ti čo žiju v ba nevidia dalej od senca to za problem nepovažuju tak to neznamena že dalej od senca tento problem nie je
21. 1. 2020   anonym
A ja som furt dobrovoľne nezamestnaný ! :)
22. 1. 2020   jim45
V Rakusku ludi, ktori na socialnej poistovni nie su vedeni ako pracujuci, ale nepoberaju nijake davky od statu nazyvaju slobodni obcania. U nas su hanlivo nazyvani dobrovolni nezamestnani. Lebo Slovensko je stale obycajna sprosta komunisticka diktatura typu Ruska. Dokonca povinne zdravotne odvody, ustiace az do dvojitej platby za predrazene zdravotne vykony zavanaju navratom do feudalizmu az otrokarstva.
1/1