Názory čitateľov


Názory k článku:
Vláda odkázala občanom,aby si utiahli opasky. Hnutie OĽaNO to odmieta

16. 1. 2020   Sociolog
Len tak ďalej feťáci, ideme opakovať históriu, to ste nepredpokladali však, alebo žeby Váš zámer? Stredná vrstva, ktorá očakáva vytúženú zmenu k právnemu štátu nakoniec pred obavou zo straty vlastného statusu vplyvom rizika zvyšovania majetkových daní, dá vo voľbách hlas nacistom. Hanba Vám!
16. 1. 2020   Melchior Erased
Vlády na celom svete a odjakživa odkazujú občanom, aby si utiahli opasky, lebo sú tam hlavne na to, aby kradli - aj keď oficiálne sa to klasifikuje inak.
Dobre však vieme, že ak chce niekto naozaj makať, tak ide hocikde inde, než do vlády - hoci aj do fitka ...
Takže táto informácia je bezpredmetná, lebo aj keď sa vláda vymení za úplne hociakú inú - výsledok bude vždy ten istý.
Z tohto pohľadu je zaujímavá Tothová výpoveď zo včera: "Hovoril o ňom vždy vulgárne. Nazýval ho trtkom, je*linou, vy*ebaným k**otom," povedal Tóth" lebo naznačuje, že proces je zmanipulovaný a Toth zrejme vydieraný.
Pretože toto kamarát na kamaráta na súde nikdy nepovie, keďže sa to nielenže nedá dokázať ale hlavne je to pre vlastné dokazovanie absolútne bezpredmetné.
Je to čistý bulvár na rozvášnenie emócií lynčuchtivých primitívov.
Prečo sa ale Toth nechal do takej hry zatiahnúť ?
No asi si moc pustil hubu na špacír v tej svojej - inak výbornej - knižke o tom ako funguje SIS (a nepochybne aj všetky ostatné tajné služby) naozaj - kde zrejme poprezrádzal toľko štátnych tajomstiev, že by ho poľahky mohli zavrieť na veky vekov za velezradu ...
Čo síce neznamená, že Kočner v tom nemá prsty, ale jemu zjavne chcú stlačiť gule za tie zmenky, pretože Rusko ich vyskopravdepodobne sfalšoval naozaj - lenže to ešte neznamná, že Kočnerov nárok nie je opodstatný (keďže to sú dve rôzne veci). Lenže tou stúpol na prsty inému mafiánovi - pre ktorého je aj zdanlivo taká pecka, ako Donald Trump - iba biely koník a pešiak na globálnej šachovnici, kde ide o úplne inú hru v ktorej bol otrokovi (po anglicky) vopred prisúdený osud neandertálca.
16. 1. 2020   Marian
Ak niekto čakal na dôkaz, tak ho konečne dostal. V žiadnom prípade neide o neschopnosť, ale zámysel. Reči o uvoľnovaní dlhovej brzdy ktorú pán bývalý predseda vlády tak tvrdohlavo presadzoval počas svojho predchádzajúceho, ale aj tohto obdobia. Neskôr získal aj podporu od pána Danka ktorý myšlienku rovnako urputne obhajoval a presadzoval. Dnes je ich snaha zrazu opačná, nie nezačali chápať problém nadmerného dlhu len im končí obdobie na ktoré boli zvolený. Ak by brzdu v minulosti odbrzdili čo vlastne by sa zmenilo? Z určitosťou by dlh krajiny narástol, a dnes by sme na stole mali ten istý zákon ktorý predložili do parlamentu. Veď, oni tu už možno nebudú ... o krajinu sa riadne postarali a to na dlhé obdobie.
15. 1. 2020   anonym
Ono je neuveritelne, ze v takej hlupej eurokolonii, akou je Slopakistan, dokazeme prezrat nielen konjukturu, ale prezereme aj krizu.
Vsetko nam naserviruju zabalene v starom rudom prave, co sa valalo niekde na policke WC.
15. 1. 2020   kladivo
Slováci majú utiahnute opasky tak že keď ich utiahnu ešte viac tak sa im V páse rozpoli telo vy vládny zlodeji.
1/1