Názory čitateľov


Názory k článku:
Zrada: Rok 2020 a lietajúce autá nikde

18. 1. 2020   anonym
Tie lietajuce auta, si myslim, ze asi nepotrebujeme, lebo ich skratka nemame.
Ale nemame a to nam slubene bolo, ze sa staneme krajinou podobnou Rakusku a Svajciarsku. A to je zaujimave, tiez sme sa nestali, hoci tu mame kvazipriemysel, vyrabame najviac aut na obyvatela, platime eurom, ale ja zivotom, za sluby somarov, co z nas robia idiotov.
18. 1. 2020   anonym
Lietajuce auta boli velkou temou par rokov dozadu, akonahle sa objavili drony lietajuce auta su nenavratne prec. Osobne drony to je buducnost. Lietajuce auto nemoze lietat na baterky ale dron velmi jednoducho... Drony predcili vsetko ostatne.
18. 1. 2020   yzyz
Nikdy nepridu lietajuce auta na trh ... Technologie ludske su nestabilne a vysoko poruchove! A po prve technologie neexistuju a ani nebudu. Po druhe lietajuce auta su nestabilne a mozu lahko spadnut do miest a spol. Po tretie lietajuce auta potrebuju niekam pristavat na budovy. Ale pristavacia infrastruktura na budovach pre lietajuce auta nie je! Lietajuce auta mali prist uz tak na zaciatku 90. roky alebo rok 2000. Este tak viac menej na dedine by vedeli fungovat lietajuce auta je tam velky priestor ... USA to aj maju take dediny ze domy a letiskova draha a garazach maju lietadlo! Lietajuce auta nikdy nebudu v mestach lebo by padali ako klasicke havarie v mestach aut ...
18. 1. 2020   Akuma
S tými setsakramentsky ťažkými akumulátormi nevzlietne nik, ani keby mal prúdové motory.
18. 1. 2020   tobi
Dôchodca vstane ráno o tretej, naštartuje
svoje lietajúce auto, dostaví sa do 30 metrového radu na urológii,odstojí si tam zo päť hodín a nakoniec sa aj tak nedostane do poradovníka,naštart uje svoje lietajúce auto,s pocitom ,že zajtra to možno vyjde,odlieta domov.Čo tak ,povenovať sa v článkoch trochu prízemnejším témam, ktoré ľudí iste trápia viac,ako lietajúce autá? Napr. "Rok 2020 a dostupná zdravotná starostlivosť nikde"?
19. 1. 2020   Omakala Muho
Celý život ma štát niekam postrkoval a nútil robiť čo som nechcel.
A čo bolo najhoršie, komunisti mi sľubovali svetlú budúcnosť :(
Netvrdím, že je úplná tma, ale faktom je, že napríklad Trabant za socíku bol viac než Mercedes teraz :(
Prázdne cesty, parkovanie hocikde, policajti naháňajúci len triedneho nepriateľa ...
Bežných 120 km/h po Dunajskej si už dnes nemôže dovoliť ani oligarch - a to ani sne - pretože to už proste fyzikálne nie je možné ...
To bola sloboda a vietor vo vlasoch.
Ešte aj všetky kostoly boli otvorené celý-celučičký deň a počas horúceho leta sa tam tak príjemne študovali Leninove spisy ;)
Ale banány a pomaranče neboli naozaj :(
Zato však kaviár bol skoro zadarmo - lebo robotnícka a roľnícka trieda nevedela, čo to je a tak ho nežrala. Takže belugu sme raňajkovali polievkovou lyžicou. Teda ak náhodou bol chlieb ;)
Žartujem, chlieb bol vždy.
Dokonca aj mlieko, ktoré aj ako mlieko chutilo - ale to už dnes nikto nevie, lebo ak je v Bratislave jeden človek, čo pil mlieko rovno od kravy - tak som to zrejme len ja.
Nuž ale von sa jazdiť nedalo naozaj :(
Teda ak človek nebol spevák, muzikant, TIR-ák, lodník, železničiar, šikovný člen ČSVTS, PZO-čkar, pracovník "zastupotechny", eštebák, známy-či príbuzný niekoho z ŠBČS, devízový tuzemec - alebo jeden zo zhruba milióna iných výnimiek. Teda akurát pár absolútne neschopných truhlíkov ako aj policajti a vojaci -lebo tí sa zúfalo báli o ohrozenie kariérneho postupu a tak radšej čušali za pecou.
Z dôvodu bdelosti a ostražitosti von nejazdili ani pohlavári KSČ - zato však ich deti študovali najradšej v Londýne (v Moskve študovala až II. trieda potomkov nomenklatúry)
No a čo tie "lietajúce autá" ?
No prd.
Lebo to nie je ani poriadne auto - ktoré možno s pôžitkom "osmahnúť" po vysokohorských serpentínach (kde je jediným trestom smrť), ani použiteľné lietadlo - to je také s ktorým sa dá urobiť aspoň Pugačevova "kobra" ;)
To príde až keď sa podarí ovládnuť gravitáciu - ale na to možno ešte bude potrebných pár cyklov zaľadnenia a globálneho otepľovania ...
Pol jednej - čas vybrať sa na urológiu :(
18. 1. 2020   classic chess
Lietajúce taniere tiež nepotrebujeme a ... lietajú. Aspoň v malom: v niektorých domácnostiach.
1/1