Názory čitateľov


Názory k článku:
Väčšina Slovákov využíva staré a nevýhodné sporiace produkty

4. 1. 2020   Sonula
Ja sporím a svoje peniaze zhodnocujem neskutočne.Polovicu výplaty dám priateľovi ktorý spraví v Poľsku a v Maďarsku tirákový nákup a na Slovensku to predá a dáme mi o tretinu viacej peňazí ako som mu dala. Len blb by dal banke čo len euro.
28. 12. 2019   hmm1
tento system je kasino , nemoze kazdy vyhravat stale , nie je to win win pre kazdeho.
28. 12. 2019   nazor
globalna ekonomika nepraje drobnym investorom aj tak to vsetko skonci koncentrovane v danovom raji u vlastnikov raja... toto tu je len ohlupovanie ze este este viac tiskajte svoje zarobene do burzy...je to o tom
27. 12. 2019   juribald
skoro každý "bezpečný" produkt, ktorý bankstri v minulosti vymysleli a zaviedli do praxe po pár rokoch skončil na nule, alebo aj v mínuse. Po vybratí peňazí zo 14-teho pokusu o získanie dlhodobých dobrých úrokov a vložení do 15-teho pokusu som to vzdal. A na riskovanie veľkých úrokov (alebo aj veľkého krachu) už nemám roky...
28. 12. 2019   anonym
Som na tom rovnako.
27. 12. 2019   Dig
A nie je to aj chyba bánk - oni len konštatujú ako sa klienti správajú ale čo urobili preto aby to tak nebolo - dali klientom tzv. Privátneho bankára, ktorý asi tak poradí, aby sebe polepšil v predaji produktov banky, ktoré nie sú nijak inak výhodné pre klienta ale len pre banku. A potom sa tu analytici čudujú a píšu takéto články.
27. 12. 2019   Dig
Najlepšie by bolo podnikať: ale povedzme si - je to reálne v tejto mafiánskej republike. Kde sudcovia sú kúpený a úrady sú skorumpovane - radosť si to niečo rozbehnúť. Podpora malých podnikateľov žiadna - pretože komunistické strany to nemajú radi keď je človek samostatný, náhodou by sa to rozšírilo a komunisti by išli strmo do kanála.
27. 12. 2019   M.V.
Asi bude treba predávať emisné povolenia pre domácnosti nejaké "grétenky" lebo malého akcionára môžu dnes veľkí podielníci takmer vyvlastniť podľa aktuálneho zákona o cenných papieroch.Dnes sa už ani bankám neoplatí posielať obeživo späť do ECB.
27. 12. 2019   anonym
Vatsina otrokov kolonii Slovakistan, je pracujuca chudoba, energeticka chudoba a hypotekarny otroci.
To co usetria, je velmi malo na to, aby sa to dalo povazovat za upsory, lebo vatsinu uspor, zozeru uroky, inflacia, poplatky a odvody.
1/1