Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovenská ekonomika podľa opozičných strán stráca konkurencieschopnosť

11. 12. 2019   harsesiss
...inak povedané že Slovensku dochádza pracovná sila. Celé toto divadlo je iba na to aby sa dostali do štátnej pokladničky lebo nepohnú ani prstom kým ich situácia nedrží pod krkom a zamestnanci sa už nedajú šklbať večne
11. 12. 2019   fero z BA
SMERácki komunisti vystavali slovenskú ekonomiku na lacnej pracovnej sile na nízkej intelektuálnej báze - čiže len na robotníkoch za pásom.... tento model sa už vyčerpáva a slovensko úplne zaspalo a nezachytilo trend postavený na vzdelanostnej ekonomike..... úplným nezmyslom je znižovanie všeobecného vzdelávania v prospech stredného odborného vzdelania..... na obsluhu nových sofistikovaných zariadení už ani to nebude stačiť, takže národ dlhoročným uprednostňovaním SMERáckych ISTôT sa odsúdil na dlhé roky na chudobu a zaostávanie
11. 12. 2019   jim45
Tu chces robit vzdelanostnu ekonomiku? Ved pol zivota stravis vystresovany behanim po nepriatelskych uradoch a nedostatkom penazi. Takito ludia nemozu robit vzdelanostnu ekonomiku. S tymto sudnictvom? Zabudni. Tato republika je ako stvorena pre mafiu. Mentalne su ludia na Slovensku podobni kalabrijcom a sicilcanom. Potrebuju bossa, ktory tu tvrdou rukou robi poriadky. A ten pre vyspele technologie vela pochopenia nema.
11. 12. 2019   anonym
v prvom rade by sa mala znížiť odvodové zaťaženie alebo ak už je také vysoké aj spätná väzba od štátu by mala byť lepšia. Podnikateľ na marodke dostáva zhruba 10 eur na deň to je smiešne.Čo sa týka dôchodku detto.Mali by sa zrušiť stimuly pre veľké firmy malé sú diskriminované.
11. 12. 2019   anonym
myslel som živnostníkov
11. 12. 2019   Petrik2
To ako máme veriť týmto opozičným šašom (inak sa totiž ani nedajú pomenovať),že keď sa oni dostanú k moci tak na Slovensku bude raj na zemi? Teraz sa vadia ako kofy na trhu a čo bude potom ,ak náhodou alebo podvodom vyhrajú voľby.
1/1