Názory čitateľov


Názory k článku:
Prieskum: Slováci dokážu šetriť, ale od finančného blahobytu majú ďaleko

5. 12. 2019   Kritik
Schopnosť Slovákov v dnešných podmienkach niečo ušetriť možno pokladať za ôsmy div sveta prinajmenej tak, ako je ôsmym divom sveta mozoľ na rómskej dlani.
5. 12. 2019   Miro
Slováci sa stali modernou Kolóniou vyspelých krajín.Ťažko pracujú za mizernú mzdu všetky zisky sa vyvezú do zahraničia a my sa tešíme z toho mála čo nám dali.Všetci nás Ohlupujú že ako sa máme dobre ako sme si fantasticky polepšili ale realita je naprosto iná
6. 12. 2019   anonym
No a predstav si, ze jedneho krasneho dna, sa automobiky a montovne z nizkou pridanou hodnotou, rozhodnu skoncit vyrobu.
Potom sa len budeme mat naozaj dobre.
5. 12. 2019   Anonym
v tomto zlodejskom state sa ani neda investovat, ani doverovat, vsade vas len ojebu.
5. 12. 2019   kakadu
Kto šetrí je blázon, ktorého zožerie inflácia.
Jediné rozumné šetrenie je investícia do nehnuteľností.
5. 12. 2019   Anonym
A co v pripade vojny a dopadu rakety na tvoj stale to bude dobra investicia. Z toho my vyplyva ze budu aj lepsie investicie.
5. 12. 2019   anonym
Novodobych koloniach a dominiach, sa nehra na blahobyt, pre bezneho otroka v kolonii, je uspechom prezit.
Sprava kolonie v podobe konstitucnej kleptokracie, tiez ma len relativny blahobyt, nemaju nic ine, len k dispozicii tie prostreidky, ktore rozkradnu z dani, odvodov a poplatkov chudobnych ludskych zdrojov.
A kedze sa ludske zdroje nemnozia, demograficky vyvoj je aky je, nasa kolonia, ma len 5,5 mil obyvatelov, ani kleptokracia nema na ruziach ustlane.
Sem tam nejaka vilka, bugatti, alebo tucny ucet v danovom raji, dostava spravu kolonie, do podobnej izolacie, ako beznych zlocincov, akorat momentalne je to v sulade zo zakonom.
Bezny hypotekarny otroci a energeticka chudoba, celkovo pracujuca chudoba, si moze akorat vygooglit, aju cenu, ma ich snaha pri konkretnych prijmoch, na financny blahobyt.
1/1